Bedste Sensitive Skin fugtighedscreme

Hvem ønsker ikke en ny leder, glødende hud? Jeg sikker på de fleste af os ville have prøvet forskellige hudplejeprodukter til at have en ren og skinnende huden. Men, som nogle produkter ikke fordel af foryngende vores hud og andre er komplet spild af penge. Tja, i denne søgen for at have en smuk huden er den vigtigste og mest fælles element, at størstedelen af ​​os ignorere kende vores hudtype. Da forskellige hudtyper har forskellige krav, bør man ikke bruge nogen hudpleje produkt uden at vide, hvad hudtype det har været beregnet til. Læs mere om naturlige hudpleje.
En fugtighedscreme er et sådant produkt, som forebygger og behandler tør hud, forbedrer hudens tone og tekstur, og masker ufuldkommenheder. Men hvis du har en sart eller følsom hud kan finde den bedste følsom hud fugtighedscreme være en hård opgave. Det også, når der er mange hudplejeprodukter hævde for at blive formuleret specielt til sensitiv hud og stadig forårsage irritation, rødme og andre hudproblemer i mange mennesker. Så hvis du spekulerer på, hvad er den bedste fugtighedscreme til følsom hud, så holder læsning …
Bedste fugtighedscreme til følsom hud
En fugtighedscreme virker ved at udskifte naturlige hudfedt til at dække små revner i huden, og efterlader en beroligende beskyttende film, der forbedrer udseendet og reducerer forekomst af tørre og aldrende hud. En god fugtighedscreme øger vandindholdet, minimerer vandtab, og genopretter hudens evne til at holde vand. På et grundlæggende niveau, omfatter en hud fugtighedscreme ingredienser såsom:; fugtbevarende midler (urea, glycerin, alpha hydroxy syrer), til at absorbere vand fra luften og bevare fugten i huden. ; Blødgørende midler (lanolin, mineralsk olie, petrolatum), for at udfylde mellemrummene mellem cellerne i huden og erstatte lipider, som hjælper med at udglatte og smøring tør hud. , Dufte, til at give en frisk, behagelig lugt og dække op lugten af ​​øvrige ingredienser. , Konserveringsmidler, for at forhindre bakteriel forurening efter produktet åbnes. ; Disse indholdsstoffer styrke vores kroppens produktion af kollagen og elastin (en gruppe af naturligt forekommende proteiner), mindske strækmærker, udglatte rynker, fjerne blokeringen porer og eksfolierer døde hudceller. Da en følsom huden er mere modtagelig for huden sygdomme som irritationer, rødme, akne, kløe eller udslæt, bør man kigge efter en fugtighedscreme med plantebaserede olier like jojobaolie olie og avocado-olie til at fugte huden effektivt og sikkert. Disse olier har kemisk komposition tæt på sebum, (hvilken type olie vores krop producerer), hvorfor der er mindst chancer for at få bivirkninger. Undgå at tage huden fugtighedscreme, der indeholder forskellige kemiske, da de er hårde på hud og gå til naturlig følsom hud fugtighedscreme bestående naturlige ingredienser som Extrapone Nutgrass rod. Den beskytter huden mod stærke UV-stråler, der kommer fra solen og hjælper med at reducere og med tiden udrydde beskidt pigmentations og pletter, og gør huden hvidere og lysere. Mere om følsomme hudpleje tips.
Hvordan man kan anvende bedste fugtighedscreme til sart hud?
Bortset fra at vide, som er den bedste følsom hud fugtighedscreme for din hud, er det lige så vigtigt for at vide, hvornår og hvordan til at anvende den. Det bedste tidspunkt for anvendelse af en hud fugtighedscreme umiddelbart efter badning. Bare pat or skamplet din hud, indtil det er lige netop tørt, derefter anvende fugtighedscreme til at hjælpe holde vand i overfladen celler. Du kan også anvende fugtighedscreme, inden de udøver udendørs i koldt vejr, på din krop og især på hænder som dine hænder er mest udsat for kemikalier som sæbe, end nogen anden del af kroppen. Undgå at bruge tunge huden cremer på dit ansigt, især hvis du har en følsom hud, medmindre du har overdreven tørhed.
Du kan også lide at læse:; Natural Care til følsom hud, acne produkter til følsom hud, Acne Treatment til følsom hud; Bedste Sensitive Hudpleje; Selv efter anvendelse af den bedste følsom hud fugtighedscreme, du stadig mærke hudproblemer, er det tilrådeligt at konsultere din hudlæge. Lægen vil gøre en personlig hudpleje planen ved at vurdere din hud type, vurdere din hud tilstand, og derefter anbefale fugtighedscremer sandsynligvis være en effektiv og sikker for dine følsomme hud.

Mascara Tips
Dinner Party Etiquette
Hummingbird Tatoveringer
Hvordan man Fight en Hurtigere Billet
Aquarius Woman
Gemini Tatoveringer
Hvordan man Fall Out of Love
Rehearsal Dinner Etiquette
Stue Colors
Phoenix Tattoo Design
Razor Burn Behandling