Bedste Nail Polish

Det siges, at dine hænder give dit sande alder. Så det er meget vigtigt ikke kun at være opmærksom på dit ansigt, men også tage sig af dine hænder. Den bedste måde at forkæle dine hænder er at gå til regelmæssig manicure. Gå efter en ugentlig håndmassage til at gøre dine hænder se godt ud og at øge blodcirkulationen og fremme søm vækst. Anvende neglelak er en instant måde grooming dine hænder og give dem en perfekt look. Den bedste neglelak farver er blege nuancer af pink og brun, og også nøgen nuancer, hvis du har korte stumpet fingre.
Bedste Nail Polish Farver; Den bedste neglelak farver for mennesker med lange fingre er nogen mørkere nuancer af pink, blomme, koraller og rødbrune. Undgå neglelak i rød farve, hvis du har meget lange negle, da dette ser meget attraktiv. Der findes forskellige sorter af søm maling, der er tilgængelige til dine særlige behov. De bedste neglelak fås i forskellige formler som chip resistente formler, hurtig tørring formler og negle styrkelse formler. Hvis du elsker den sofistikerede franske manicure, men er trætte af den samme blege farver, vælger glitrende lys rosa eller hvide neglelak. OPI Hearts og tærter og Passion er to af de bedste neglelak nuancer til en fransk manicure. Du bør også vælge neglelak farver baseret på din hudfarve, da det kan se godt ud i en neglelak flaske kan se særligt flatterende, når den anvendes på dine negle. Den bedste neglelak farve til lys hud er lyse pink, lilla, bær rød og nøgne mennesker. Kvinder, der har en mørk hudfarve kan bortføre nuancer af guld, rødbrun, chokolade, koraller og lysere nuancer af pink.
Nail Polish Tips; Her er nogle tips om anvendelse af neglelak, der vil gøre dig til at se glamourøse og velplejede. ; Fjern alle spor af gamle neglelak fra dine negle, før et nyt lag neglelak. ; Brug en god kvalitet neglelakfjerner gennemvædet med en stykke vat og tør neglene i én enkelt hurtig bevægelse. ; Undgå at bruge neglelakfjerner, der indeholder acetone, da dette kan beskadige dine negle og få polish chip off nemt. ; Fil dine negle med en negl files og undgå arkivering hjørnerne af negle, da det gør neglen skørt. ; Hvis du har korte fingre undgå at forme dine negle i en firkant tip, da det gør dine fingre look stumpet. Oval form i negle ser flatterende på alle typer af finger figurer. ; Før anvendelse polish, skal du føre negle med en neglelakfjerner. Dette er fordi din negle kan have spor af olie eller snavs på dem, som vil få neglelak at udtvære eller chip. ; Påfør en base coat over dine negle, før du anvender neglelak, da det bidrager til at styrke neglene. ; Tør neglelak børsten på munden af ​​flasken for at fjerne overskydende søm maling og derefter feje neglelak på hver negl i tre slag. ; For bedste neglelak ansøgning, et tyndt lag polish på midten af ​​neglen og derefter et slag på venstre og en til højre finder anvendelse. Gentag denne teknik på alle fingrene på dine hænder. ; Lad første lag tørre helt, før der endnu et lag af neglelak. ; Hvis du ikke ønsker, at din neglelak for at tvære så undgå at flytte fingrene i et par minutter efter påføring neglelak. ; Påfør et tyndt lag af en gennemsigtig topcoat, således at neglelak ser blank og søm maling ikke chip. ; Brug en orangewood stick, der har været dyppet i en neglelakfjerner langs hver side af neglene til at løse eventuelle fejl. ; Læs mere på:; Nail Polish Farver, neglelak Design, neglelak Ingredienser, og nogle af de bedste neglelak mærker OPI neglelak, Rimmel Lycra Wear Nail Polish, Chanel Le Vernis Nail Color, Maybelline Express Finish Avanceret Wear, Estee Lauder Nail lak og seminarer neglelak. Den bedste neglelak farver til dine tæer er lyse koraller, blues og levende røde. Du er nødt til at genanvende neglelak hver anden uge for at holde dem på udkig frisk og nyt.

Summer Wedding Farver
Stenbukken Man
Boligindretning Styles
Fælles husstand Bugs
Amazon regnskoven Planter
Børns fødselsdagskage
Dahlia Løg Care
Pejs Problemer
Rat Fjernelse
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Sådan får du god søvn