Bedste måde at rense trægulve

Trægulve ser ekstremt posh og ubesværet, det giver agelessness og soliditet til etablering. Der findes forskellige typer af trægulve og alle af dem let kan rengøres og vedligeholdes. Denne type gulvbelægning har lav vedligeholdelse og elegant look, og dermed er værdsat af mange. Still, rense dem og omsorg for dem er afgørende for at opretholde dem i en god stand. Udslip eller pletter skal rengøres straks for at undgå sin faste mærkning. Så her er nogle måder at rense trægulve. Du kan prøve disse forslag til at finde ud af hvilken er den bedste måde at rense trægulve i dit hus eller kontor.
Lær de bedste måde at rense trægulve
Bedste måde at rense trægulve # 1; Regelmæssig fejning er et svar på spørgsmålet, Hvordan at rengøre trægulve og vedligeholde det på daglig basis?. Normalt, snavs partikler eller småsten kan nemt ridse overfladen af ​​hårdttræ gulvbelægning. Så ved hjælp af en almindelig plastic kost eller en børster kost er en god ide at rense hårdttræ gulvet. Dette er også kendt for at være den bedste måde at rense laminat trægulve. Læs mere om, hvordan man rent laminatgulve.
Bedste måde at rense trægulve # 2, mens du undrer dig over den bedste måde at rense hårdttræ gulv, så husk at du skal følge den daglige rengøring. Støvsugning dit gulv, efterfulgt af opsamlingsoverførsel den, er et must. Før du bruger en våd moppe, skal du sørge for først kontrollere fabrikantens vejledning. Du kan vælge kommercielt tilgængelige neutral pH rengøringsmidler, specifikt designet til trægulve.
Bedste måde at rense trægulve # 3; Eddike er kendt for at være den bedste måde at rense hårdttræ gulv. Rengøring trægulve med eddike er kendt for at være en sikker måde at bevare sin elegante look. Gør et rengøringsmiddel ved hjælp af 1 kop almindelig hvid eddike og 1 gallon varmt vand. Dyp en moppe i blandingen, klemme og tør gulvet. Gør Gulvet, del for del. Må ikke gøre gulvet alt for vådt, mens moping. Umiddelbart tør mopped områder med en ren blød klud, når du er færdig moping det. Dette er kendt som den bedste måde at rense gamle trægulve.
Bedste måde at rense trægulve # 4; Hvis du vil vide den naturlige måde at rense trægulve, så her er svaret. Den bedste måde at gå om rengøring trægulve naturligt, at koge en liter vand og dyp 2 teposer i det. Sats på sort te, er det bedste til dette formål. Vent til vandet for at køle ned, så hæld det i et rengøringsfirma spand, tager en moppe, vride det og tør gulve. Dette er en af ​​de effektive måder at rense trægulve.
Læs mere på:; Hårdttræ Floor rengøringsmidler; Tips til rengøring trægulve; Hårdttræ Floor pletfjerning Tips, mens du vælger den bedste måde at rense trægulve eller for den sags skyld enhver form for trægulve, idet kun få andre forholdsregler er lige så vigtigt . Sørg for ikke at ridse den, mens de forsøger at fjerne eventuelle pletter. Det er bedst at undgå at bruge nogen form for kommerciel rengøringssprays uden at kontrollere fabrikantens vejledning forhånd. Du skal heller ikke trække eller skubbe nogen møbler, mens du er på opgave, da dette kan føre til uaftagelig ridser på gulvet. Du kan købe og montere følte kontakter til møbler ben, som hjælper at undgå ridser på gulvet. Du kan også placere glidende møblerne puder nedenunder for at hjælpe den glide let og sikkert over gulvet, før skubber eller skubbede det. Brug også tæppet løberne for ofte brugt pletter af gulvet, hvor du ikke kan placere gulv tæpper. Disse tæppe løbere ser virkelig awesome, som de gør, når der på trappen eller i passager. Så rengøring af dit gulv regelmæssigt, er alt hvad du behøver at gøre for at holde det søger det bedste.

Inspirerende visdomsord
Hjemmelavet vinduespudser
Papirhåndklæder Fakta
Gothic Fairy Tatoveringer
Orientalsk Liljer Betydning
Dating en gift mand
Sådan fjernes urinen fra Madras
Kirkebryllup Dekoration Idéer
Mineralsk Olie til hud
Love Tattoo Design
Frisurer til bølget hår