Bedste Köln For Mænd

Intet er mere mindeværdige end en lugt. Et duft kan være uventede, momentane og flygtig, men fremmane en barndom sommer ved siden af ​​en sø i bjergene, og en anden, en månelys strand, en tredje, en familie middag af pot stege og søde kartofler i en myrte-gal august en Midwestern by. Lugter detonere sagte i vores hukommelse som gribende landminer skjult under skvattet masse år. Ramte en snubletråd af lugt og erindringer eksplodere på én gang. Et komplekst vision hopper ud af underskoven. ~ Diane Ackerman
Det er ofte sagt, at en mands valg af parfume fortæller en masse om hans personlighed. Det er også sagt, at lugtesansen er stærkere end nogen andre sanser. Hvis dette er tilfældet, må man naturligvis nødt til at være meget forsigtige, før du vælger parfumer. Samme er tilfældet med udvælgelse af de bedste duftende perfume for mænd. Parfume til mænd, klassisk kendt som EU de cologne eller “EDT ‘er en stærk maskulin toiletartikler duft som er meget anderledes end kvindernes parfume.
Tips til Best Köln For Mænd
At vælge det bedste duftende parfume for mænd er ikke nok, hvis du ikke er klar over, om hvordan de skal anvende eau de cologne. Anvendelse af cologne er nøglen til sin lugt, og der er en særlig måde at bære det samme. Perfumer få aktiveret med kroppen varme og dermed skal de anvendes til det område, hvorfra maksimal varme produceres. Ved denne gang, armhuler, hals, håndled og området bag ørerne er nogle steder, hvor man må anvende Köln. Husk altid at holde flasken i Köln fra 6 til 10 inches væk fra huden og aldrig spray det overalt under din bryst.
Også, at lugten af ​​din cologne holde længere, aldrig gnide det på huden, da det griber ind i høj grad med sin lugt. Nå, ikke stopper efter at finde den bedste perfume for mænd, men prøv og finde ud af nogle flere parfumer, så du kan sporten forskellige dufte hver dag, du går ud i offentligheden. Altid huske at ikke at overvælde din personlighed ved at sprøjte for meget cologne! Prøv at holde det så subtil som muligt. Husk, at tre sprøjtninger per applikation, der er mere end nok til at fange opmærksomhed den tiltænkte person. Læs om cologne for mænd, at kvinder elsker!
Bedste Köln For Mænd Review
Valg af en god / bedste perfume for mænd kunne være en trættende opgave, i betragtning af antallet af mærker, der er der i markedet. Om hjælp, her er nogle mærker af cologne hvorfra du kan vælge den ene bedste duftende perfume for mænd. Som jeg sagde tidligere, forsøge at gøre en bemærkelsesværdig samling af perfumer at få andre til undre, at hvorfor de lugter noget særligt og anderledes, hver gang du er rundt! Nå, angivet nedenfor, er en generel liste, der er ingen steder relateret til placering, og du kan føle frit vælge en af ​​dem og rangordne dem også! Læs mere på typer af parfume.
The Beat fra Burberry; Dette perfume er for manden i øjeblikket. Fyre, der er livlige og kan lide at leve i dag, kan gå ud og få fat i denne ene. Skabere beskriver det som en maskulin, intelligent og innovativt lugt af træ eller skov lignende duft! Populære dufte af dette mærke omfatter Leatherwood, Violet, sort peber og Bourbon!
Obsession af Calvin Klein, Dette er nok den mest elskede perfume af både mænd og kvinder. Dette er den bedste perfume for mænd, der er afgørende, men ikke reklamere for deres beslutsomhed. Det passer dem, der kan lide at holde det helt, og som er ligetil. Gør det til et punkt til at bære den om natten parter, idet det er »helt for meget ‘for dit kontor!
Essential af Lacoste; Dette er en sexet perfume for mænd, der kunne bæres uden at tænke på egnethed af tid og sted! Stadig at være mere effektive, gemme det for nogle særlige lejligheder. Dette er en af ​​de bedste perfumer for mænd at have subtile endnu frisk duft.
Erklæring fra Cartier, Mænd, der er og føler sig sofistikeret og ærefuld kan altid vælge denne Köln. Det er en aldeles maskulint parfume med en attraktiv form af flasken! De, der er totalt forvirret, hvad de skal købe så bedst perfume for mænd, kan altid vælge denne ene og nyde dens virkninger og langtidsholdbare duft!
Acqua Di Gio Pour Homme fra Giorgio Armani, adorably kendt som Gio, det perfume er også meget maskulint og er kendt for sine friske woodsy duft. Det er en rigtig aromatisk cologne med antydninger af urter, frugter og skoven! Du kan prøve mange duftstoffer gerne, Persimmon, mandarin, rosmarin, bergamot, jasmin, Patchouli, gul eller Cistus, når det kommer til Gio.
Der er et par mere cologne, som skiller sig ud, når det kommer til de bedste perfume for mænd. Som deres navne definere deres kendetegn højt og tydeligt, er jeg bare nævne deres navne uden at gå i detaljer. De er – ‘Polo Ralph Lauren, “Eternity” af Calvin Klein, »Capri Orange’ af Acqua Di Parma,” Kenzo “ved Tokyo,» Cannabis Santal ‘Fresh’ Chrome ‘af Azzaro Paris, “Le Male’ Jean Paul Gaultier, ‘Envy’ fra Gucci, ‘Cool Water’ af Davidoff, ‘Grøn irsk Tweed’ af Creed, “Artisan ‘af John Varvatos,» Aqua pour Homme’ ved Bulgari, ‘Brit for Men “af Burberry og så på. Vide mere om designeren parfumer!
Du kan også læse mere på:
Parfume Køb, Parfume Selection, duftnoter i parfumer, Nå, det var alt om den »bedste perfume for mænd ‘. Hvis du er en kvinde og ønsker, at din mand at have en lugt af dit valg, kan du altid gave en af ​​de ovennævnte cologne til ham! De bedste hilsner,

Forår Citater
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Pap Pejs
Lomme Door Reparation
Eksteriør Hus Farver
Hvornår skal man Erstat Brake Pads
Lip Hårfjerning på Home
Teak Oil for Møbler
Irsk brudekjoler
Matchende tatoveringer
Hvordan du installerer Indervæg Loft