Bedste grundlag for fedtet hud

At finde den perfekte foundation, der ikke kun matcher din hudfarve, men der passer til din hudtype er virkelig svært. Det bliver så meget mere, når du har fedtet hud. Hvis du vælger en flydende baseret fundament for din hud, kan det føre til mere glans og forekomsten af ​​urenheder. Og hvis du vælger et pulver baserede fundament, det har en tendens til at gnide ud meget hurtigt og ikke vare mere end en time eller to. Så der er det bedste grundlag for fedtet hud? Tja, for at besvare dette spørgsmål, skal du først vide hvordan din hudtype er forskellig fra normal og tør hud og nogle tricks, mens du vælger det bedste fundament for fedtet hud.
Vælge det bedste grundlag for fedtet hud
Hvad er fundamentet makeup? It is makeup, der er flydende eller pulver baserede, der hjælper dig til at give udseende af en endnu huden og skjuler fejl og mangler. Det mest vigtige ting at overveje, samtidig med at købe en fundament er omfanget af den dækning du vil være brug for. Hvis du har en relativt glat, som er fri for pletter og pletter, så kan du vælge en lys farvet fugtighedscreme til daglig slitage. Det giver dig dækning og samtidig lade huden ånde. Men hvis din hud kræver mere dækning, og du planlægger at gå til en vigtig begivenhed eller fest, så skal du helt sikkert kræve et godt fundament. Den første ting, du skal huske på når du skal shoppe efter fundament er din hud typen. Hvis du har fedtet hud og vælg derefter en fond, der er fri for olie, som er ikke comedogen. Powder based foundations som har en mat virkning meget effektiv controlling shine mennesker med fedtet hud. For folk, der har kombineret hud med en fedtet T zone, er det bedst at vælge fond, der har en creme til at pulver base. Da de fleste makeup på fedtet huden har tendens til at blive mørkere gennem løbet af dagen, er det bedst at vælge et fundament, der er en nuance lysere end din hud tone.
Må ikke anvendes fundament direkte til din hud. Først anvendes en lys base på huden, så fundamentet ikke har en cakey udseende og kan glide på mere jævnt på huden. Påfør foundation med hjælp fra en svamp til større dækning og for at skjule skønhedsfejl. Må ikke blive fristet til at anvende en stor klat af fundament på din svamp og sprede det på dit ansigt. Mindre er mere. Tag en lille mængde af fundament og blend i et opadgående bevægelser langs kæben og kinderne. Et lys dækning vil ikke blot gøre dig til at se mere naturlig, men vil også de holder længere. Efter påføring af foundation, anvende forsigtigt pudder i ansigtet med hjælp fra en pudderkvast til at indstille fundament. Dette vil ikke blot giver dig en frisk look, men de pressede pulveret vil hjælpe med at absorbere overskydende olie. Hvis du har en masse fregner eller misfarvninger på huden, den bedste måde at skjule dem, er at bruge et kvalitetspapir concealer. Det bedste grundlag for fedtet huden er mineral makeup da de giver en god naturlig dækning med nogen af ​​de cakiness, der er set i traditionelle fonde. Use pulver rødmer og strengt undgå at anvende flydende og creme rødmer da de har tendens til at blive stribet. Læs mere på; Make Up til Fedtet hud; Bedste Makeup for fedtet hud; Sådan at vælge den perfekte Foundation; Nogle af de bedste grundlag for fedtet hud er Clinique forblive tro Makeup, Lancome Adaptive Kontinuerlig Skin Balancing Makeup, seminarer Sheer Matte Foundation, Maybelline ren Foundation Mineral, Revlon Colorstay Mineral Foundation, Estee Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup og Diorskin Icone Foto Perfekt Creme-til-Pulver Makeup. Husk at det bedste grundlag for fedtet hud og store porer, er, at der giver dig lysende færdig uden nogen antydning af glans og også varer mere end seks til otte timer.

Vinca Blomster
Bedste måned at købe en bil
Stenbukken Woman
Afslappet Hair Care
Hvordan man kan anvende makeup som en professionel
Razor Burn Behandling
Sådan Gør Hair Gel
Støvler for Big Kalve
Køkken Design Layout
Berømte Brand Slogans
Bedst Truth or Dare spørgsmål