Bedste Grout Cleaner

Grout bruges til at fylde rummet mellem de to fliser. Dens faktisk en porøs substans bestående af Portland cement eller furan harpiks. Understøbningsgrouts kan holde fliserne fast cementerede, men det bliver et irritationsmoment, når sort skitserer forekomme på grund af ophobning af snavs. Vi kan altid holde fliserne funklende rene med daglige rengøring, men altid, bliver snavs indsamlet i mellem linjerne i fliserne. Disse uren understøbningsgrouts kan blive en skamplet på din stilfulde indretning. Selv de bedste af fliser kan se utiltrækkende, da understøbningsgrouts er meget synlige for øjnene. Understøbningsgrouts er den hårdeste at rengøre og mange gange folk spekulerer på, hvad er den bedste fugemasse renere til gulve? Nedenstående er noget af det bedste injektionsmørtel rengøringsmidler, hvilket vil bidrage til bevare attraktive dine fliser.
Bedste Grout Cleaners – Blegning Produkter
Hvis snavs i fugerne er akkumuleret over en lang periode, så blegning produkter er de bedste. Der findes forskellige typer af blegemidler, som du kan bruge. Ilt blegemiddel er en meget stærk rensemiddel, men det er ufarlige for fliser og som regel ikke misfarve nogen fliser. Anvende ilt bleach med varmt eller varmt vand og skrubbe understøbningsgrouts vil slippe af med mørke pletter. Ilt-ioner lette nedbrydningen af ​​den tunge pletter. Hvis du er på udkig efter en god cementvælling rensemiddel til brusebad, da klor kan helt sikkert være effektiv. Bland nogle mængden af ​​klor blegemiddel og vand og lad det på flise understøbningsgrouts for få minutter. Skrubbe fliser kan også være effektiv. Må ikke bruge denne blegning agent uforseglet fliser, kan de gennemgå mild misfarvning som følge klor. Hydrogenperoxid er et andet magtfuldt og effektivt blegemiddel. Fortynde det med vand og derefter anvende den på de farvede understøbningsgrouts. Hydrogenperoxid kan ikke kun fjerne snavs i understøbningsgrouts, men er et mildt desinficeringsmiddel det kan forhindre yderligere udvikling af mildews og muldvarpe. Læs mere om rengøring cementmørtel med peroxid og bagepulver.
Bedste Grout Cleaners – Baking Soda
Bagepulver er den bedste hjemmelavede injektionsmørtel renere. Forbered en pasta af tvekulsurt natron med vand og krat det på injektionsmørtel med en pensel. Forskellige cementvælling rengøringsbørster er tilgængelige for snavs og mug fjernes. Bagepulver kan bruges effektivt med andre midler for hurtigt at komme af med understøbningsgrouts.
Bagepulver og Eddike; Du kan tyk indsætte hvidt vineddike bagepulver og fortynd dernæst med vand. Anvende og forlade denne løsning på farvede injektionsmørtel til et stykke tid. Bruge en stiv børste til krat og en fugtig klud væk løsningen. Dette har en meget stærk rensende virkning og kan slippe af genstridige pletter.
Bagepulver og citronsaft, kombinationen af ​​bagepulver og citronsaft kan gøre underværker i at slippe af med injektionsmørtel. Citron juice er en naturlig sæbe og dens sure egenskaber, sammen med mild slibende natur bagepulver effektivt kan slippe af med snavs i understøbningsgrouts.
Bedste Grout Cleaners – Commercial Products
Mange cementvælling rengøringsmidler fås i markedet, som kan bruges til hverdag rengøring af understøbningsgrouts. Men husk, at kommercielle fliser og injektionsmørtel rengøringsassistenter bør have en neutral pH balance, da barske kemiske produkter kan misfarve fliserne. Det er altid bedre at læse vejledningen, før du anvender produktet. Du kan også prøve det på et lille område for at kontrollere for eventuelle misfarvning før rengøring alle flise understøbningsgrouts med det. Forskellige damprensere findes også, kan det løsne ophobet snavs og også slippe af med resterne.
Læs mere på; Grout Rengøring Tips, Tile Grout rensemetoder – Hvordan Clean Tile Grout; Hjemmelavet Grout rengøringsmidler; Det handlede om injektionsmørtel rengøring. Apart fra anvende nogle disse bedste grout rengøringspersonale regelmæssigt rense understøbningsgrouts kan ekstremt gavnlig opretholde glans og glans dine fliser.

Medium Layered Haircuts
Sommer Bryllup Idéer
Wide Calf Knæstrømper støvler
Bedste Vandtæt Eyeliner
Forårsfest Temaer
Rengøring Vinyl flisegulve
Hvordan man rent Hvidguld
Simple Bryllup centerpieces
Kameralinsen Reparation
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Skole Reunion Idéer