Bedste Brætspil til to personer

Brætspil har underholdt os da tusindvis af år, og endnu vigtigere er de bare bedre med tiden. Selvom der eksisterer brætspil som kan spilles enten ved én spiller eller en gruppe mennesker, bedste brætspil for to personer stadig favoritten. Disse to spillere brætspil er langt den bedste kilde til underholdning for to personer, der keder sig sidder på nåle.
Liste over To Player Brætspil
Definitionen af ​​en “god brætspil« kan afvige fra person til person. For nogle ett god spil ville være den ene, som kræver strategisk planlægning, mens for en anden en godt spil ville være en hvorfra du udlede maksimal sjov med lidt indsats. Vi har samlet en liste over nogen af ​​de bedste brætspil for to personer, som du er bundet til nyde.
Skak: Skak er utvivlsomt en af ​​bedste brætspil for to personer. Det spilles på en 64 squared bestyrelse, benævnt skakbrættet, med skiftevis sorte og hvide firkanter. Selvom, det bare tager ett minuttet at oprette en omgang skak, sin gennemsnitlige spilletid er en time, med nogle internationale kampe endda stået på i mere end 5 timer. Et af de ældste og bedste brætspil nogensinde er lavet, skak kræver strategiske planlægning og udførelse af bevægelser. Hvis du ikke har tålmodighed til at sidde ved ét sted i timevis helt, tænker og forpurre din modstanders træk, kan du enten vælge et spil skak med fastsatte frist, eller spille en hurtig skak, som varer kun få minutter.
Mastermind: Mastermind er endnu et code-breaking brætspil for to personer, hvori én spiller forventes at foretage koden, og den anden spiller forventes at bryde det. Formålet med codebreaker er at gætte korrekte mønster indenfor den fastsatte antal chancer. Normalt det tager mindre end 5 minutter at oprette dette spil, mens spilletiden tidsområder mellem 15 til 20 minutter. Det også betragtes som ét af de bedste brætspil for par at spille. Siden lanceringen af ​​dens oprindelige affattelse i 1972, hvoraf nogle mange nye versioner, ligeledes lette multi-player gaming, er blevet indført.
Go: Go er ett populær 2 spiller brætspil spilles på en 19 x 19 gitter, bruger sort og hvid farvet pellets. Formålet med spillere er at indfange en større område af bestyrelsen. Spilletiden for en afslappet omgang Go kan variere mellem en halv time til to timer, mens det samme for en professionel omgang varierer mellem 1 til 6 timer. Faktisk er en del af de faglige spil selv spillet over en levetid på to dage eller mere end 10 timer. Spillet forudsaetter stor taktik og strategiske planlægning sammen med gode observationelle færdigheder. Det anses at være en af ​​de bedste brætspil for voksne og børn ens.
Stratego: Stratego er et brætspil der spilles mellem to spillere på en 10 x 10 grid bord, hvor hver spiller har 40 brikker. For at vinde spillet, har spilleren til enten indfange modstanderne flag, eller fange så mange stykker indsigerens som muligt. Sammen med strategier og taktik, også en Stratego Player kræver fremragende hukommelse. Nogle af nyere versioner af Stratego fås med stykker tilhører forskellige popkultur temaer såsom Pirates of the Caribbean og Marvel Comics.
Othello: Othello, også kaldet Reversi er en strategisk brætspil spilles mellem to spillere på en 8 x 8 kvadrat bord og to forskellige farvede sæt af brikker. Målsætningen af ​​afspilleren er at gemme som mange af hans stykker som han kan og opsvinget modstanderne stykker. Spilletiden tid for dette spil kan intervallet mellem 10 minutter til en time. Det er et strategisk spil, hvilket kræver gode observational færdigheder. Othello betragtes som en af ​​de bedste brætspil gennem tiderne. World Othello Championship, en af ​​de prestigefyldte turnering, afholdes i forskellige dele af verden siden 1977.
Du kan også lide læse om:; One Player Board Games; Bedste Brætspil; Vintage Brætspil: Hard til Find Antik Brætspil; Dette var nogle af de bedste brætspil for to folk, hvis popularitet er himmelflugt med tiden. Andre end disse spil, kan en del af de mest populære multi-player brætspil, som f.eks scrabble og monopol, også blive spillet mellem to mennesker. Ved slutningen af ​​dagen hvad afgørende er sjov du udlede ved at spille disse spil, og så vidt sjov-kvotienten angår, forvisset, disse er nogle af »de» bedste brætspil nogensinde lavet.

Bumser omkring munden
Cool bil Øgenavn
Billige Gulvbelægning Idéer
Plantning Frugttræer
T-shirt print på Home
Bremse Reparation Instruktioner
Hjemmelavet babymad
Hvordan du udskifter et vindue
Metal Roof Omkostninger
Hvordan man Fall Out of Love
Hvad skal man Pack til en Ferie