Bedste alder at blive gift

Love kan være blind, men ægteskab er en rigtig øjenåbner! – Anonym
Ægteskab er virkeligheden kærlighed. En masse af par i dag er konfronteret med dette forestående spørgsmål om, hvornår skal de binder en knude og hvad er den bedste alder at blive gift. Det enkleste svar på disse spørgsmål er, er der ingen fast alder, som alder er bare et tal. Grunden til at jeg siger det er fordi ægteskabet tager mere end din alder at ske. Dynamikken i en ægteskab er lidt mere krævende, end du tror. I stedet for at besvare, hvad der er den bedste alder at gifte sig til mænd eller hvad er den bedste alder at gifte sig for piger, lad os se, hvad der er styrkerne af et ægteskab.
Bedste Alder for Ægteskab
En gensidig aftale For alle jer, der frygter at bede en pige til prom, så lad mig forsikre Dem foreslår for et ægteskab er en større aftale. Du kan være i et parforhold i over en ti år, men hvordan er klar er du? OK Du kan være klar, men er din partner klar? Er din partner villige til at tage dit ansvar i sygdom og sundhed? Vil din partner være der, når du er nede og lave? Et ægteskab er en gensidig aftale. Jeg forstår ikke par, der ikke kan kommunikere deres ønsker og forventninger (og vi alle har dem) til hinanden. Så er en forberedende orlov (tid, du tilbringer i et forhold), betød at forstå en andens behov, underskrive (immaterielle) aftale og vigtigere, praktisere aftalt.
Det er et Joint Venture, et joint venture (for nemheds skyld JV), er defineret som en enhed, der består mellem to eller flere parter for at foretage økonomisk aktivitet sammen. Parterne er enige om at oprette en ny enhed ved begge bidrager egenkapital, og de derefter andel i indtægter, udgifter og kontrol af virksomheden. (Du kan springe den ‘flere parter «del). Behøver jeg at forklare mere? Hvis jeg er nødt til at forklare mere, så jeg anbefaler på det kraftigste at læse, hvornår vil jeg blive gift.
Respekt kulturer at være ærlig og fair over for mig selv, jeg er en racist. Jeg er ked af, men jeg er. Og lad os få en sandhedens øjeblik du: alle af os er racister under huden. Nu, vil spørgsmålet om racisme overvejende hjemsøge dig, hvis du er en, en politiker og to, hvis din partner tilhører en anden race. I betragtning af den anden sag, hvis du seriøst er gad vide, hvad er den bedste alder at blive gift, så er du nødt til at overveje din tolerance kvotienten først. Udvikle et åbent sind, at være en del af kulturen, forståelse, og at kende dens finere nuancer, vil få dig tættere på din partner. Jeg ønsker at citere Barbra Streisand her, hvorfor en kvinde arbejde ti år at ændre en mands vaner, og derefter klager over, at han ikke er den mand, hun giftede sig? I stedet for at ændre hinanden og kæmper om kulturelle forskelle, hvis du tilbringer tid at kende betydningen af ​​ritualer og ritualer, du måske vil kende hemmeligheden om at gøre en ægteskab arbejde. Dette gælder også, understreger den 1. arbejdskraft af dit liv, den aldrende svigerforældre.
Lovligt Gift, In-love er for mig, en rigtig rod. Men når du er lovligt gift, er du ikke bare gift med din ægtefælle, men din svigerfamilie også. Klicheagtige, som det kan lyde, men det er virkelighed. En af de vigtige ting at vide, før det bliver gift, er din kompatibilitet med din nærmeste familie-til-være. Deling af en sund obligation rækker langt i at redde dit ægteskab. Efter en familie står ved dig (og det gør) gennem tykt og tyndt. Desuden, hvis du vil være opholder sig væk fra dem, det er bare om at sætte op med dem på lejligheder, ceremonier og et par ferier. Indsatsen værd for dit livs kærlighed, siger jeg!
Følelsesmæssige kompatibilitet, Dernæst kommer den følelsesmæssige kompatibilitet med din partner. Hvis du ønsker at være sammen med en person, valgte en, der giver dig mulighed for at være dig selv. At være i en følelsesmæssigt lyd ægteskab, sparer indsatsen for at se ud for følelsesmæssig snyd tegn. Før du beslutter dig for at sige, ‘Jeg’, gøre din partnerskab, skal din Fortrolige, Deres støtte, din skulder at græde ud ved, din imaginære ven, din anker og den specielle person, som du kan ringe midt om natten.
Der er millioner af ægteskabelige problemer og løsninger, men hvis du forstå disse kræfter ægteskab, er du klar. Så uanset om du forstår det på 20, 21, 35, 60, 32, 45 eller når, husk det er din bedste alder at blive gift. Held og lykke!

Hvordan man dyrker Solsikker Fra frø
Plus Size brudekjole Patterns
Sådan Gør Small Talk
Land dansetrin
Sådan skærpe Sakse
Asbest i boliger
Wireless Home Security System Anmeldelser
Merian Bruger
Billige Bryllup Idéer
Sådan ændres Timing bælte
Selvforsynende Living