Beach Party Games

Beach Party spil er alle omkring sand, surf og dagen lang udblødning af solen. Rammer sølv sandstrand er en af ​​de bedste ting at gøre med vennerne i weekenden. Feste, indtil solen står op over horisonten og vågne op, da solen rammer sækken over den mørke blues himmel i havet maven, en af ​​de bedste Beach Party aktiviteter. Så her er en bred vifte af Beach Party spil, som du kan vælge fra.
Beach Party Games Ideas
Beach Party Games for Kids, Hvad kunne have været et bedre sted at være Jack Sparrow, end en strand! Perfekt! Nu, at du har den bedste placering for spillet, her er hvordan du spiller spillet. Nogensinde hørt om skattejagt? Godt, det er det samme. Så at gøre det ser autentisk have spor som ‘Hvordan kan vi vide, hvilken vej at gå? Kig på magnet, og det vil vise. ” og bringe i en skattekiste, fuld af chokolade og nogle flere goodies. Hvis dette ikke lyder som interessant beach party spil for børn, så henvise til nogle mere pirat partyspil. Et andet spil, som du kan spille med børn på stranden er “Byg Slotte (i sandet)”. I stedet på at gå i for fancy udstyr til en sport på stranden, lad dit barn udforske sin kunstneriske side på stranden. Anyway, det er så sjovt at være føle sølv sandet, vigende nedenfor som den salte vand backwashes! Læs mere om udendørs fest spil for børn.
Beach Party spil til voksne; Beach party spil for voksne kan være udfordrende og vovet. »Fashion Wars ‘er en af ​​de bedste beach party spil for voksne, hvis du virkelig ønsker at eksperimentere! Opdel gæsterne i grupper, og uddele sakse, aviser, lim og skotsk bånd. Se denne ‘erfarne’ parti designe deres eget tøj med print medier’s kreationer! »Kiss ‘er endnu et hit spil blandt unge og den rastløse. Giv ud kort med numre til piger og kort med alfabeter til drenge. Du skal være leder og råber et nummer og et navn. Den pige, hvis nummer kaldes skal kysse lederen, mens den fyr, hvis alfabetet kaldes må forhindre pige fra kysse lederen. Så hvis den fyr forhindrer lederen i at blive kysset, er den oprindelige leder givet kortet og fyr med alfabetet bliver lederen selv. Sjov huh?!
Nogle Andre Beach Party Game Idéer
Bold, Chin, både partnere, en dame og en herre, er nødt til at holde en bold i deres maver og rul det op til deres hagen, uden at bruge deres hænder.
Pass bolden, Line op et hold og passerer en bold, som musikken spiller. Den person, der har bolden, når musikken stopper, har at gøre, som fortalte, de resterende deltagere.
Truth ‘n’ Dare, at den væsentlige omgang at kende den mørke side aldrig går af mode. Så prøv et par frække sandhed eller tør spørgsmål og tør idéer, for at gøre gæsterne afsløre deres flip side!
Beachvolley, Beachvolley ligner volleyball. Så der er ingen forklaringer påkrævet her. Leje en volleyball og en netto og spil på!
Beach Party spil er sjovt, hvis du har en masse gæster, der deltog i festen. Således, planlægning og udførelse skal være gennemstegt. Udsende invitationer på forhånd, så du kender antallet af personer, der deltager i festen. På denne måde vil arrangere maden og spille udstyr også være nemmere. Undgå at blive i højt humør, når du er omkring vandet, for at få dig selv i farlige situationer. Have det sjovt!

Hvordan man kan slippe af Vorter
Forår Citater
Udendørs Bryllup Steder
Vin Bottle Størrelser
Først Dato Rådgivning
Har du elsker nogen, der ikke elsker dig
Overkommelig Wedding Spillesteder
Spiseborde for små rum
Ansigtsbehandling til Fedtet hud
Forårsfest Temaer
Prom Sæt Pikante Corsager