Bathtub Drain fjernelse

When et badekar er tilstoppet, til tider, som ikke vil tømme vand eller lad karret fylde op, ved du at det er tid til at udskifte dem. Fjernelse af et badekar dræne kan virke en smule kompliceret, hvis du er forvirret om, hvilke bathtub dræne anlæg går hvor. Heldigvis findes der mange hardware butikker, der tager gætte arbejde ud af bathtub afløb fjernelse procedure. For at hjælpe med at klare overgangen glattere, tage din gamle bathtub afløbet med dig til din lokale isenkræmmer, så de kan hjælpe dig lede efter den rigtige størrelse. Læs mere på vvs.
Bathtub Drain flytningen Før vi begynder vores bathtub drain udskiftning opgave, første ting først, lå nogle gamle håndklæder på dit badekar overflade. Følg denne rutine til at beskytte emalje af karret, når du er i det. Få en stor spand parat og lægger det udenfor karret at holde alle de dele i den som du arbejder. Find en professionel blikkenslager at se, om det vand forbindelsen til karret er fra væggen. Lad os nu komme ned til erhvervslivet og se, hvordan du fjerner et badekar afløb.
Trin # 1: Nu hvor du er i badekarret og klar til udføre badekarret afløbet fjernet, tage en løftestang, som vil åbne afløbet prop. Grib det med dine hænder og afmontere det.
Trin # 2: Se efter afløb overløbet dækpladen. Denne dækning pladen ligger mellem afløbet og vandhane. Tage et skruetrækker og fjern dækpladen. Der vil blive en sammenkædning sluttes til det, hvor dens forsamling skal styres ud af den lille hul. Hvis din dækpladen ikke har en løftestang, skal det ikke have en sammenkædning så godt.
Trin # 3: Tag tangen “håndtag og holde dem inde i afløbet hul. Depositum skruetrækkeren håndtaget i tangen “håndtag. For at løsne afløbet fra forsamlingen under badekarret, drej den mod uret sammen med skruetrækkeren.
Trin 4: Du vil finde en adgang panel inde i væggen, du har brug for at få foran badekarret. Hvis ikke på væggen, så dækslet kan være under huset, inde i crawlspace. Dette er, hvor du kan få brug for en professionel blikkenslager viden. Så tilbage til adgang panelet. Nu hvor det er foran badekarret, afbryde det fra hovedledning. Tag en svensknøgle og løsne stikket.
Trin 5: Ryd drain spalteåbning, dækslet åbning, og tag den gamle blikkenslager’s kit. Bratsch, er dit badekar er fastsat for dets nye afløbssystem. Læs mere på bathtub dræn reparation.
For yderligere oplysninger om forskellige byggemarkeder hjem forbedring projekter, gå til:; unclog Bathtub Dræn, hvordan man unclog en Badeværelse Håndvask, unclog vasken; Få tips, før jeg forlader dig til dit badekar dræne fjernelse, få et dræn nøgle fra isenkræmmer while du køber den nye afløb enheder. Dette vil hjælpe dig fremskynde trin # 3.

Bryllupsdag ønsker
Hvordan man rent læder pung
Soveværelse Interiør Design Idéer
Vinylbeklædning Farver
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Hele House luftfugter Anmeldelser
Hvid Køkken Cabinets
Funny Witty Citater
Berømte Love Quotes
Spiseborde for små rum
Nautisk stjerne Betydning