Baby Room Designs

Designe en baby værelse er en aktivitet, fuld af sjov og løssluppenhed for vordende forældre. Baby værelse designe er en af ​​de mest interessante del af interiør design. De grundlæggende elementer i baby værelse designs er baby sengetøj, indretning, tilbehør, baby legetøj kasser og andre baby værelse indretning. Hvis du kombinerer den rigtige slags sengetøj med komplimentere tilbehør, vil barnet rum-design bliver til en dejlig baby værelse tema. Baby værelse design bør være i beroligende farver som lys grøn, lime gul eller baby pink og himmelblå. Følgende er et par temaer og ideer til baby værelse design. Mere om buksetrold senge.
Baby Room Design for Girls
Baby piger er alle omkring lyserøde, nuttede indretning, kjoler, diadem, dressing op og ballerina! Baby værelse design til piger bør have farver, der er karakteriseret som girly. Det betyder ikke, du vil udelukke blå! Sørg for, at lys og tilbehør til en pige baby værelse design er noget, der repræsenterer en lille pige. Overvej hængende et maleri af en baby kjole eller forskellige typer af girly hår tilbehør. Accessorizing en baby pige værelse er ikke sådan en vanskelig opgave, som det ser ud som i begyndelsen. Gardiner er store look-smagsforstærkere. Så sørg for, at gardinerne du bruger til en lille pige værelse kompliment med baby værelse tema. Tag et kig på følgende temaer til pige baby værelse design.
Pink Posy Floral Nursery, Pink anses for at være en girly farve over hele verden og så er det! Pink er fuld af varme, nuttethed og ser sjov i en lille pige soveværelse. Pink posy blomstret baby børnehave er et stort tema for baby værelse design til piger. Mere opmærksomme på detaljerne i dette tema. Har baby sengetøj farvet i forskellige nuancer af pink. Du kan også få en udskrift malet på sengetøj. Overvej at sprede sengetøj i lys rosa nuancer med blomster design, for at tilføje en yderst sød look. Accessorize hele rummet med lyserøde baby godbidder, maling og legetøj. Barbie dukke er synonymt med farven pink. Så kan du også give en Barbie se til dette tema. Tilføj en lyserød krystal lysekrone lige i midten af ​​rummets loft. Børnene møbler, som bogen hylder og reservere bænk skal være i enten pink eller hvid farve. Sørg for, at du placerer sengelamper med hvide og lyserøde trykte mønstre. Du kan yderligere tilbehør til rummet med lyserød stribet tæpper, pink girly blomstermalerier og baby pige gyngestol! Pump hele rummet med masser af bamser og Barbie dukker.
Vintage engelske prinsesse Nursery; Gør din baby pige føler mig som en prinsesse i hendes værelse, ved at vælge vintage engelske prinsesse planteskole som hendes baby værelse design! Har en hvid jern barneseng og dekorere hele rummet med engelsk pastelfarver. Brug ferskenfarvede vintage gardiner. Overvej en vintage lysekrone, smuk vintage malerier og holde en farve tema også. Må ikke blandes alt for mange farver, hellere bare bruge farvenuancer hvidt, creme, pink, rosa og fersken skabe en prinsesse som look. En beaded sengelampe, et maleri af en diamanttiara på en af ​​væggene, en vintage lyserøde prinsesse seng og en fancy formet prinsesse spejl vil gøre underværker for din smukke baby pige! Overveje at bruge silke og chiffon stof i stedet for de sædvanlige bomuld. Sørg for, at gardinerne er typiske engelske prints. Style forhænget i mange lag og drapere det. Accessorize det med lækkerier som en prinsesse stridsvogn tabel brik på en sidebord og en prinsesse stol. Gør din datter føler på toppen af ​​verden, altid!
Andre populære baby værelse design til piger omfatte prikker tema, ballerina tema, påklædningsdukke børnehave tema, og butterfly tema. Læs mere på:; værelse udsmykning Idéer til piger; Room Farver til piger; Girls Bedroom rhus; Baby Room Design for Boys, Boys er og vil altid være alt om biler, fodbold, flyvemaskiner og videospil! Så hvorfor ikke stil baby værelse design til drenge, der er baseret på disse drenget interesser? Lad os tage et kig på nogle store baby værelse designs til drenge.
Fodbold Tema / Sport Tema; Fodbold / Sports er en af ​​de moderne baby værelse design ‘idé. Inspirere din søn til at være en fodbold stjerne i fremtiden med dette tema. Tilføj en seng, der er formet som en fodbold. Du kan også overveje at male sengerammen med farverne og mønsteret for en fodbold, så det giver et retvisende look. Overveje at få gulv fliser, der er grønne i farven, som en fodboldbane! Hang vægmalerier af fodbold stjerner og kopper, de har vundet. Sørg for, at bogen hylder og stole er tema i overensstemmelse hermed. Gardiner skal også flagre en sporty look. Du kan også hænge et flag af en berømt fodboldliga at ramme målet!
Flyvemaskine Tema; Fly er objekter af adrenalin rush i unge drenge. Ved at vælge flyvemaskiner som et tema for baby værelse design, er du faktisk inspirerende din søn at være en Air-force pilot i fremtiden! Design hele rummet i nuancer af hvid og blå. Paint alle væggene med himmelblå farve og bede en professionel maler til at male hvide farvede skyer på disse vægge, så din søn føles, som om han flyver i luften allerede! Sørg for, at alt i rummet har flyvemaskiner på det – sengetøj, lagner, bog hylder, stole, og selv i papirkurven! Gardiner kan være i bomuld stof og mørk blå farve, at komplimentere resten af ​​rummet. Hænge en reel luft-kraft hætte eller en flyvevåbnets emblem for en autentisk udseende og lad din søn flyve højt!
Andre baby værelse designs til drenge med nautisk tema, top biler tema, Spiderman tema og hele tiden klassiske GI-Joe tema. Mere om:; værelse udsmykning Idéer til drenge værelse udsmykning Idéer til Guys, Room Farver for Boys, Unisex Baby Room Design, hvis du ikke har nogen anelse af køn kommende baby, kan du tage et kig på unisex baby værelse designs. Temaer, herunder tegnefilm, te-party, havet eller under vandet liv, dyr eller simpelthen farvekridt farver er nogle af de store, tiltrækkende og cool baby værelse design, der er sikker på at behage! Læs mere på:; Baby Room Ideer; Baby Indretningsspil Ideer; Baby Nursery rhus, Idéer til Udsmykning Baby værelset, jeg håber, med disse baby værelse tema ideer, vil du få det bedste ud af den baby værelse design. Vælg farver og andet tilbehør klogt, så det komplimenter hele udseendet. Sørg for, at uanset hvad du vælger, er på udkig lys. Dull farver er fuldstændig NEJ-NEJ til baby værelse design. Sørg for, at belysningen er lyst også. Børn, småbørn og babyer elsker det lyse og farverige! Gør det legende for dem!

Dahlia Løg Care
Ting at tale om på basis af først Dato
Forskellige ansigtsformer
Dekorative Badehåndklæder
Tandrem Reparation
Cosmos Flower Betydning
Urolig Lag
Bedst Truth or Dare spørgsmål
Franske kvinder Navne
Hjemmelavet Lip Balm
Sjove Brude Brusekabine Games