Astrologi og Kompatible Skilte

Astrologi taler om, hvordan placeringen af ​​stjerner og planeter påvirker vores liv. Vide om astrologi forenelig tegn kan bringe en form for forudsigelighed og antydning i vores kærlighedsliv, som de 12 astrologiske tegn på, at vi har været placeret i, i høj grad bestemmer vores holdning og adfærd. Hver af de 12 tegn har nogle faste egenskaber, som mange hævder beskriver dem, præcist. At udlede kompatibiliteten mellem forskellige tegn, der er baseret på disse oplysninger, er en simpel opgave som følge af denne.
Astrologi kompatible kærlighed tegn er de tegn, der kan have et forhold til hinanden. Ved at sammenligne de særlige kendetegn ved hver af de stjerne tegn, kan det siges, hvilke af disse symptomer kommer bedre med, som andre tegn. Den rute, der en sammenhæng tager kan forudsiges i et vist omfang ved at analysere astrologi kompatible tegn.
12 tegn på stjernetegn, og der er 12 stjernetegn, og baseret på den dato, hvor en person er født, han / hun kan placeres i en af ​​disse kategorier. ; Vædderen – Marts 21 – April 20, Taurus – 21 april – 21 maj, Tvillingerne – 22 maj – 21 Juni, Kræft – 22 Juni – 22 juli, Leo – 23 juli-21 August, Jomfruen – 22 august-23 september; Libra – 24 september – 23 oktober, Skorpionen – 24 Oktober – 22 november, Skytten – 23 november – 22 december, Stenbuk – 23 december – 20 januar, Aquarius – 21 januar – 19 februar, Fiskene – 20 februar-20 marts, hvert af disse tegn har deres egne unikke egenskaber og karaktertræk, og det gør det nemmere at spekulere, som undertegner får sammen bedre i et romantisk forhold til andre tegn. Astrologi Compatibles er taget alvorligt af mange mennesker og givet en masse overvejelser.
De 4 elementer Før vi kommer ind astrology forenelig tegn i detaljer, så lad os også forstå de 4 elementer, hvori de 12 stjernetegn tegn kan være adskilt. Hvert af disse elementer også giver deres egenskaber til tegn på, at de indeholder, og alle 3 skilte inden ét element ofte vise lignende træk. Her er de 4 baseret elementer, som astrologien kompatible tegn kan bestemmes. ; Fire tegn – Vædderen, Løven og Skytten, Jorden Skilte – Taurus, Jomfruen og Stenbukken, Air tegn – Tvillingerne, Vægten og Vandmanden, Vand tegn – Kræft, Skorpionen og Fiskene, mens overvejer og spekulerer om astrologi kompatibel stjernetegn, er det ofte fremførte, at luft tegn og brand skilte går godt sammen, mens jorden tegn og vand skilte er mere forenelige med hinanden.
Astrology Kompatibel Skilte; Baseret på disse studier, følgende liste gør det klart, hvilke tegn er mere kompatible med hvilke andre tegn.
SignCompatible med; AriesLeo, Skytten, Tvillingerne, Vandbæreren, TaurusVirgo, Stenbuk, Kræft og Fiskene, GeminiLibra, Vandbæreren, Vædderen og Leo, CancerScorpio, Fiskene, Taurus og Jomfruen, LeoAries, Skytten, Tvillingerne og Vægten, VirgoTaurus, Stenbukken, Krebsen og Skorpionen ; LibraGemini, Vandbæreren, Løven og Skytten, ScorpioCancer, Fiskene, Jomfruen og Stenbukken, SagittariusLeo, Vædderen, Vægten og Vandmanden, CapricornVirgo, Taurus, Skorpionen og Fiskene, AquariusLibra, Gemini, Skytten og Vædder, PiscesScorpio, kræft, Stenbuk og Taurus; I de mest elementære og grundlæggende form for at studere astrology kompatible kærlighed tegn, er disse anført tegn siges at være forenelig med de tilsvarende tegn i tabellen.
The kinesiske astrologi kompatibel tegn kan også bruges som et middel til at udlede hvilke tegn er forenelige med hvilke. Tegnene på den enkelte er beregnet på grundlag af det år, hvor personen er født her. Der er 12 dyretegn, og da den kinesiske kompatibilitet Tabellen er baseret på de 12 års cyklus, hvert år svarer til en bestemt dyr. Hvis du vil vide mere om astrologiske kompatibilitet, kan du læse om kinesisk kærlighed kompatibilitet.
Se også følgende:; Astrology Skilte kompatibilitet, kompatibel stjernetegn; stjernetegn Kompatibilitetsoversigt; I slutningen af ​​dagen, nogle ville hævde, at det er umuligt at placere milliarder af mennesker rundt om i verden i 12 kategorier, og derefter beslutte, hvorvidt af hver. Det lyder lidt latterlig, men det samlede koncept er en, der er beregnet til at skabe enkelhed og klarhed. Disse astrology kompatible tegn kan ikke altid være korrekt, men på et gennemsnit, de har vist sig at være relativt nøjagtig.

50:e bryllupsdag Idéer
Bird of Paradise Flower
Senior Trip Idéer
Gulv Tile Idéer
Tile backsplash Installation
Lejrbål Spil
Frugtesløse Mulberry Tree
Gothic Fairy Tatoveringer
Sweet ordsprog
Japansk Ahorn Beskæring
Mest almindelige efternavne