Asscher Cut Diamond Øreringe

Diamanter er ofte blevet sammenlignet med dugdråber, mousserende vand og mange andre naturligt smukke fænomener. Rå diamanter, dem, der findes i miner og natur, er dog ikke så attraktiv. Det har udseende af en skinnende sten og ved første øjekast, kan du endda fejltagelse det for en almindelig sten med et skinnende udseende. Asscher cut diamant øreringe, er imidlertid ikke består af rå diamanter. Snittet af diamanten er det der gør det til et værdifuldt stykke af diamantsmykker.
Asscher cut diamanter
Hvis du ser på billederne af nogen af ​​de legendariske diamanter, som Kohinoor, Amsterdam Diamond, eller Akbar Shah, eller for den sags skyld nogen af ​​de berømte diamanter, vil du bemærke, at nedskæringen af ​​diamant er lige så vigtig som den faktiske størrelse af diamanten. Udviklingen af ​​Asscher cut diamanter, kan spores tilbage til Royal Asscher diamant selskab af Holland, som fornys og udviklet mange teknikker diamant skæring, for smykker at gøre. Den legendariske Joseph Asscher, af selskabet foretaget den første Asscher cut i 1902. Denne nedskæring er blevet meget populært i dag, og kunstige og ægte diamanter, der bruges i ringe og øreringe er lavet med hjælp fra den Asscher cut. Asscher cut er ofte anset for at være symbolsk. Læs mere om typer af diamant nedskæringer.
Asscher Cut Diamond Øreringe
Asscher cut diamant øreringe, er i dag har kunstige diamanter, der er ikke så dyre. Asscher cut er typisk kubistiske og tabellen (øverste del af en cut diamant er normalt kendt som en tabel), som regel har 4 lige store sider. Fra toppen er en Asscher cut diamant bundet til at fremstå som et kvadrat, selvom man også kan finde nogle andre versioner. Disse kunstige diamanter, der er lavet ved hjælp af Asscher cut kan komme i så billigt som 300 USD. Der er dog nogle versioner, der har tendens til at være endnu dyrere. Jo mere ens materialet er til en ægte diamant, desto dyrere juvelen bliver. Hertil kommer, at de mere indviklede og smukke udskæringer i tabellen over diamanten er, er jo mere pris. Det samme princip gælder også for ægte diamanter, som er meget dyre. Også læse mere om hvordan du køber diamant øreringe.
Asscher cut diamant stud øreringe, er som regel består af sølv, som skinnende og elegante, grålig farve passer den milde og næsten-transparent udseende diamant. For sent, har fabrikanter og guldsmede også begyndte at lave Asscher cut diamant øreringe, af ædle metaller såsom platin. I sydøstasiatiske nationer som Indien, Kina og Japan, er guld anses for at være religiøse og hellige. Derfor er guld ofte bruges til at gøre ørering.
Du vil bemærke, at udformningen af ​​de fleste af de Asscher cut diamant øreringe, er en smule forskellig fra de andre øreringe design. En Asscher cut ørering, er dybest set består af to dele. Den første, der betegnes som øret brik, som er sat ind i øreflippen hullet. Det andet stykke er diamanten brik, der er suspenderet fra øresneglen. Diamanten er indlejret i slutningen af ​​den suspenderede diamant stykke. Asscher cut diamant ring, passer til alle damerne som den smukke skåret af diamant og struktur diamant passer det delikate og bud skønhed af enhver dame.
Du kan også læse mere på:; Platinum Smykker, Guld Smykker, Titanium smykker, Den bedste funktion af den lange og attraktive Asscher cut diamant øreringe er, at det blidt bevæger sig langs med din hals’s bevægelse. Nå, tror eller ej, denne bevægelse af din ørering, forbedrer din skønhed og er forpligtet til at gøre din mand springe et hjerteslag eller to. Asscher cut diamant øreringe, som består af platin og guld er virkelig dyre. Dem, der er besat med ægte diamanter vil koste en formue. Der er også nogle rigtig godt alternativ øreringe, der er til rådighed, som er ganske realistisk værdiansættes hvis man sammenligner priser. Cut diamant øreringe vil helt sikkert hjælpe dig med at styre rum!
Held og lykke!

Hvordan man rent Hvidguld
Makeup Idéer
Højdepunkter for Black Hair
Room Maleri Idéer
Sådan får du stearinen Out of Carpet
Picking maling farver
Pap Pejs
Sådan foldes en Skjorte
Window Tinting Laws
Lavendel Olie: Sådan Gør Lavender Oil ved Home
Alternative brudekjoler