Asbest i boliger

Asbest er et naturligt forekommende mineral. Den består af silikat materiale og består af bittesmå fibre. Det kan let blandes med materialer fra bomuld til cement. Det er stærk og holdbar, og er meget modstandsdygtige mod kemikalier, høje temperaturer og regelmæssig slitage. Det er slemt leder af både varme og elektricitet og dermed en glimrende isoleringsmateriale. For alle disse usædvanlige kvaliteter mennesker begyndte at bruge asbest i hjem. Det var i perioden mellem 1940 og 1980 asbest brug i hjemmet blev meget populære.
Anvendelse af asbest i Homes
Dag, næsten ingen af ​​de byggematerialer og produkter indeholder asbestfibre. Faktisk bør bygninger, der er bygget fra 1988 og frem ideelt set være fri for asbest. Men, dem der er bygget før 1984 vil sandsynligvis få mange byggevarer og isoleringsmateriale med asbest indhold. Nogle af de almindelige anvendelser af asbest i gamle huse er som følger:; Asbestisolering i hjemmene kan findes i vægge og lofter for at gøre dem lydisolerede og brandsikker. Selv ovn kanaler, kedler og damprør kolonner er også isoleret med hjælp fra asbest papir bånd. ; Corrugated cement tagdækning, er helvedesild og sidespor, der består af cement med asbestfibre. ; Weatherboards fremstillet før 1984 er den vigtigste kilde til asbest i mobilhomes. ; Vinyl Floor fliser eller asfalt, og den flise opbakning og lim, der anvendes til montering ofte indeholde asbest fibre. , Fælles forbindelser som caulk, kit, tag patching materiale, der anvendes til at have asbestfibre så godt. ; Andre anvendelser af asbest er kunstige mursten beklædning, fleksibel brædder bruges til at bygge tagrendeprofil foringer, badeværelse foringer, tekstureret maling, dør pakninger, har støjdæmpningsmateriale alle bestod af asbest. ; Sundhedsrisici af asbest i Homes
Asbest, der anvendes i hjemmet byggematerialer er ikke farligt, så længe de ikke er knækket eller beskadiget. Det bliver farligt, når støvpartikler falder ned fra asbest materialer og begynde svæver rundt i luften. Dette skyldes, at støvet indeholder tusindvis af mikroskopiske fibre, der er så lys, at de nemt få tilknyttet en overflade af husholdningsartikler.
Når der er asbest i en længere periode, så kan det føre til forskellige sygdomme. I tilfælde, er det inhaleres, får asbestfibre fast i lungerne og vil blive fanget der i flere år. Pleural plak er en af ​​de sygdomme, hvor tykke pletter af arvæv udvikle sig på indersiden af ​​lungerne. Asbestose er en anden tilstand, hvor den normale vejrtrækning i de berørte person får nedsat. Hvis sådanne mennesker fortsætter med asbest, så kan lungekræft udvikle sig. Mesotheliom er en anden form for kræft, der kan påvirke sådanne mennesker. Læs mere om asbest sundhedsmæssige effekter.
At komme af asbest i Homes
Der er ingen måde, at du kan identificere dig selv om din gamle hjem indeholde asbest eller ej. Du er nødt til ansætte en kvalificeret professionel til dette formål. De tager prøve af byggematerialer og analysere det på for at afgøre tilstedeværelsen af ​​asbest. Hvis testen er positiv så midlertidig foranstaltning, der kan iværksættes, er at forsegle overfladen, således at den ikke forurener indeluften.
Fjernelse af asbest fra hjemmet er en kompliceret opgave, og skal udføres af en erfaren licenseret entreprenør. Under fjernelse af asbest arbejdsområdet skal isoleres og personer, der arbejder der skulle beskytte sig selv ved at bære passende tøj, handsker og ansigtsmaske. Asbesten Overfladen skal være fugtet grundigt med vand, således at støvpartikler ikke svæver i luften. Brug af el-værktøj som slibemaskine eller boremaskine, bør undgås for at bryde asbestos materiale, som de frigive en masse støv. I stedet bør håndværktøj anvendes. Vide mere om, hvordan du fjerner asbest.
Efter arbejdets fjernelse af asbest i boliger er afsluttet, er det vigtigt at disponere ud asbesten produktet sikkert. De bør pakket ind i en plasticpose og forseglet ordentligt. Selv tøj og andre genstande, der blev forurenet med asbest, bør sættes i poserne. Mærk posen med forsigtighed. Kontakt det lokale Environment Protection Authority (EPA), som vil informere dig om det udvalgte asbest i nærheden af ​​dit hus. Smide tasker i dette område alene og ikke hvor som helst i dit hus.

Uformelle Brev Format
Cute Venskab Citater
Udvendige maling farver
Cumbia Dance Steps
Hummingbird Tatoveringer
Hvordan man kan spare penge hver måned
Summer Wedding Farver
Interiør Dørmontering
Bohemian tøjstil
Fødselsattest erstatning
Wall Gips Reparation