Arsen Bruger

Hvis du er en fan af populære thriller fiktion som mig, så skal du have stødt på arsen som en meget effektiv medium for mord ved forgiftning. Dette er hovedsageligt fordi hvid arsen er uden lugt og smag og er også bredt tilgængelig. Men der er flere andre anvendelser af arsen, ud over at være en temmelig giftig gift. Atomnummeret for grundstoffet, arsen er 33 med en atommasse på 74,92, dens symbol er As og det har tre mest almindelige og rigelige allotropes. De er gråmetallic arsen, gul arsen og sort arsen. Arsen er først og fremmest produceres som et biprodukt af smeltning koncentrater fremstillet af kobber, bly og zink malme. Arsen findes som et sammensat, og det sjældent forekommer som en ren element. Den ledende producent af arsen Kina er efterfulgt af Peru, Marokko, Namibia i Belgien, Filippinerne og Chile. Vi kommer til at diskutere nogle arsen anvendelser i forskellige områder som lægemiddel, militære og andre kommercielle formål.
Arsen Fælles Bruger
Den primære anvendelse af arsen er for træbeskyttelse. Da arsen er giftigt, og det er effektiv i at komme af insekter, svampe og bakterier, er det bruges til behandling af træ. Dette var en af ​​den mest udbredte industriel anvendelse af arsen, selv om de fleste lande forbudt anvendelse i forbrugerprodukter på grund af høj giftighed.
Et af de vigtigste af alle arsen bruger er som en doping inden for solid state udstyr såsom transistorer. Doping er den proces, hvor en urenhed som arsen er tilsat en halvleder at øge sin ledningsevne.
Arsen element bruger i sin in-organisk form bliver brugt til produktion af trykimprægneret træ. I træ konservering kromateret kobber hørende sprøjtes ind i cellestruktur af træet. Trykimprægneret træ anvendes til handels-, industri-og boligsektoren, herunder pyntede, motorvej støjskærme, landskabspleje, legeredskaber, støttemure, skilte, landskabspleje og nytte poler. Fordelen ved at bruge kromateret kobber hørende trykimprægneret træ er dets modstandsdygtighed over for råd og insektangreb. The kromateret kobber hørende indhold i trykimprægneret træ er større, når der er større sandsynlighed for insektangreb. Tryk-behandling kan øge træets liv til en stor udvidelse.
Arsen er også brugt i garvningsindustrien som konserveringsmiddel. Det er bredt anvendt som en ukrudtsmiddel, og det er ofte sprøjtes fra små fly over markerne for at ødelægge enhver form for angreb. Det er også bruges som en insekticid, som det er effektivt til behandling af termitkrigen angreb. Men på grund af den stigende popularitet af økologiske pesticider, mount af arsen, der anvendes til landbrugsformål have dramatisk faldet.
En anden anvendelse af arsen er som et friktionsfrit tilsætningsstof i kuglelejer og hærde bly. Arsen bruges også til fremstilling af germanium-arsenid, selenid specialitet optisk materialer. Indium-gallium-arsenid tidligere blev brugt til korte bølge infrarød teknologi.
Arsen Bruger i Medicin
Der er mange arsen bruger på medicin. Anvendelse af arsen var mest til behandling af syfilis, før penicillin blev opdaget. Fowler’s løsning, som blev opdaget i 1786, er en 1% opløsning af kalium arsenite blev brugt i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Nogle andre arsen løsninger, som blev anbefalet til behandling af malaria, gigt, gigt og tuberkulose arsentrioxid or Donovan løsning og arsen trichlorerede eller de Valagin’s løsning. Arsentrioxid anvendes til behandling af leukæmi, og det bruges også til hærdning psoriasis. Læs mere på; Arsen: Element; arsenikforgiftning Symptomer, Så har vi set, at der er mange arsen uses udover at være gift valg for mange mord. Flere undersøgelser har vist en sammenhæng mellem arsen eksponering og lungekræft. Da det er yderst giftigt i naturen, tilrådes forsigtighed i brugen af ​​arsen.

Lille badeværelse Remodeling Idéer
Wall Gips Reparation
Hvad Mænd ønsker i en Relationer
Hvordan man puster en ballon
Sådan skærpe Sakse
Cabinet Door Hængsler – Typer
Forrude Scratch Reparation
Erstat stikkontakt
Sådan Win hende tilbage
Baby Room Designs
Cartoon Tatoveringer