Ansigtsbehandling til Fedtet hud

Folk, der har fedtet hud vil forstå når jeg siger, at det er ganske vanskeligt at håndtere fedtet huden som uanset hvad man gør, olien returnerer tilbage efter et par timer. Ikke alene den ekstra olie på ansigt gør ansigtet skinne, men det tiltrækker også hudproblemer som acne, grove porer, hudorme, osv. fedtet hud er forvoldt på grund af overaktiv sebaceous eller olie kirtler, der producerer olie stort, end hvad der er faktisk er nødvendig for at holde fugtet hud.
Most people make en mistake of washing their face too many times in ett dagene to get rid of the excess oil. Selvom deres ansigt bliver tørt på grund af dette, er det faktisk noget, der ikke skal gøres. Dette er fordi, hvis de olieproducerende kirtler forstand, at the ikke er olie på huden, vil den begynde at producere ekstra olie og ansigtet bliver mere fedtet, end det var tidligere. Derfor er det vigtigt at vide om den rette fedtet hud omhu for at beskytte den mod acne relaterede problemer. En af de måder fedtet hudpleje vælter sig i regelmæssig ansigtet. Så her er nogle ting, at man er nødt til at vide om ansigtsbehandling til fedtet hud. Ved mere om fedtet huden årsager.
Facial til Fedtet hud
En facial er en vigtig hudpleje rutine hvor ansigtet går gennem en række rengøring procedure, herunder delaminering, masker, skræl og massage. Det vigtigste formål med ansigts masker er at rense huden og holde det godt hydreret. Ansigtets maske bruges til dette formål afhænger af hudtype af personen. Selvom det ofte mennesker besøger skønhedssalonen eller spa at få deres ansigts gjort, er det også muligt at gøre din ansigtet derhjemme. Fordelen ved at gøre ansigtet derhjemme, er, at det er langt billigere, end dem, der er udfærdiget i saloner. Desuden kan du også være sikker på ingredienserne i disse ansigts masker, som du selv ville gøre dem derhjemme. Da der er så mange fordele ved hjemmelavet ansigtsbehandlinger, lad os tage et kig på nogle af opskrifterne af hjemmelavet ansigtsbehandling til fedtet hud. Læs mere på maske til fedtet hud.
Facial Mask til Fedtet hud # 01
Ingredienser 1 moden banan, 1 citron eller appelsinjuice, 3 tsk honning; Forberedelse
I en lille skål, mos bananer og bland det med tre teskefulde honning. Hæld nogle dråber af appelsin eller citron saft i blandingen og rør indtil alle ingredienser er helt blandet. , Når masken er klar, gælder over hele dit ansigt og lad det sidde i dit ansigt i femten minutter. Efter denne Tid, vask af masken med en dampende varm vaskeklud. Vide mere om daglig hudpleje rutine for fedtet hud.
Facial Mask til Fedtet hud # 02
Ingredienser, 1 agurk, 3 tsk yoghurt naturel; Forberedelse
Det første skridt ville være at rense agurk og flå det af helt. Tag halvdelen af ​​agurken og hak ind i en små tern. Placer omstændelige kuber i en foodprocessor og tilsæt 3 teskefulde yoghurt naturel til det. Blend blandingen indtil det bliver en jævn pasta og finder anvendelse på hele ansigtet, undgå området omkring øjnene. Tillad maske til at forblive på dit ansigt i 10 – 15 minutter. Kan I hvile i samme tid ved placere to skiver agurk af din Øjne. Efter femten minutter afvaskes masken med lunkent vand og dup tør. Ved mere om fedtet ansigt hjem retsmidler.
Facial Mask til fedtet hud # 03
Ingredienser havregryn 8 ounce, 3 tsk yoghurt naturel, 1 tsk citronsaft; Forberedelse
Tag havregryn i en fødevare processor og tilføj yoghurt samt citron juice til det. Blend disse ingredienser sammen indtil de bliver en jævn pasta. Påfør blandingen i ansigtet og efter 10 – 15 minutter skal det vaskes med varmt vand. Læs mere på exfoliating fedtet hud.
Facial Mask til Fedtet hud # 04
Ingredienser 3 tsk grøn ler, 3 dråber palmarosa æterisk olie, 1 tsk abrikoskerneolie; Forberedelse
Tag palmarosa i en skål og kombinere det med abrikos olie. Når begge disse olier have helt blandet, tilsæt den grønne ler til den, og rør til en glat pasta. Hvis din pasta er blevet for tyk, kan du tilsættes lidt vand, så spreder glat. Spred indsætte på din hele ansigtet, og lad det blive der i ti minutter. Når den indstillede tidspunkt er overstået, vaske det off med en varm vaskeklud. Læs mere på fedtet ansigt retsmidler.
Kan du lide at læse mere om:; Cleanser til Fedtet hud; Face Wash til Fedtet hud, fugtighedscreme til Fedtet hud; En ting, at du skal huske om hjemmelavede ansigtsbehandling for fedtet hud, er, at disse masker ikke bør opbevares i lang tid og derfor ville det være bedst at lave en lille mængde ad gangen. Selv om ansigts masker bør anvendes mindst to gange, hver måned, er det vigtigt for vaske sit ansigt med en god ansigts sæbe til fedtet hud, 2 til 3 gange på en dag. Så prøv en af ​​disse ansigts masker for fedtet huden og slippe af hudproblemer forbundet med det.

Familie sjove ting at gøre
Introduktion Tale Emner
Rustik vinduet behandlinger
Interiør Farveskemaer
Tændingskontakt Fjernelse
Ansigtsmassage Techniques
Funny Life Quotes
Cowboy Tatoveringer
Væggelus Skilte
Sådan Tie en Bandana
Gæstebog Idéer