Anker Tatoveringer til piger

Anchor tattoo designs er en af ​​de ældste tatovering designs, som var meget populær blandt sejlere. Det var ofte set som et symbol på en erfaren sømand. Den hører til den gamle skole af tatoveringer, er derfor også benævnt »traditionelle tatoveringer ‘. Der er en række af tatovering designs, som tilhører den gamle skole af tatoveringer. De nautiske stjerner tatoveringer, hjerte tatoveringer, dolk tatoveringer, steg tatoveringer, osv. sammen med anker tatoveringer. Selv anker tatoveringer hører til de traditionelle tatoveringer, har de vundet popularitet blandt de unge så godt. Nu er denne tatovering design er også blevet populære tatovering design blandt piger. Vi vil i denne artikel læse om anker tatoveringer til piger.
Anker Tatoveringer for Girls – Symbolik
Oprindeligt handlende, sømænd, marineblå soldater og andre maritime arbejdstagere startede tendens anker tatoveringer. Derfor er denne tatovering design været tæt forbundet med maritime aktiviteter. De mest almindelige betydning fastgjort til ankeret tatovering er at holde en fast og stærk. Et antal sejlere fået denne tatovering design sværtet på sig selv, når de krydsede Atlanten for første gang. The early Christians blev forfulgt deres religiøse overbevisninger, hence they often måttet meet hemmeligt. De markeret deres mødested med ankeret mærket, så som angive mødested.
Nu er det ikke vigtigt at være involveret i maritime aktiviteter. Hvis du får en anker tattoo, vil det tyde på, at du er stærk, trofast og man kan modstå al ​​slags vejr, selv den kraftigste vind, hvad enten de kom fra havet eller i dit privatliv. Denne tatovering design er også indbegrebet af sikkerhed, håber og frelse for de fleste. Dette kunne være grund til dens popularitet, som mennesker behovet stabilitet og sikkerhed i denne ustabile verden.
Anker Tattoo Designs for Girls
Normalt en anker tattoo er lavet i farven sort, men du kan tilføje det nødvendige krydderi til det og gøre det farverige. Ser man på udformningen af ​​et anker, kan den meget let kombineres med endnu en maritim tattoo design dvs nautisk stjernen tatoveringer til piger. Nautisk stjernen repræsenterer Nordstjernen, som har været brugt af sejlere og rejsende i mere end tusind år at plotte deres kursus på havet eller på land. Du kan være interesseret i at læse mere om nautiske stjernede tatoveringer – betydninger.
Bortset fra nautiske stjernen, hvis du er glad for små fugle, så kan du vælge at gå til spurve or svalerne så godt. En Fugl forankret på toppen af ​​ankeret tatovering design giver en vidunderlig tatovering design. Den anden variation er at få to svalerne flyve mellem ankeret. Af 1940 stil pinup piger kan også gøre for et smukt design sammen med ankeret design. Et anker tatovering kan også kombineres med en rose til at gøre tatovering look feminine. Klik for at læse mere om kolibri tatovering designs.
Anker tatoveringer til piger kan foretages på overarmen, bryst, biceps, osv. En lille anker tatovering kan også pryder håndleddet. Der er en række berømtheder, der sport denne tatovering design. Der er Amy Winehouse, som sport en række tatoveringer af den slags. Winston Churchill er også siges at have fået sig tatoveret med et anker tatovering. Men, jeg kan lide ankeret tatoveringen legede med tegneseriefigur Skipper Skræk mest. Når du beslutter dig for at få dig et anker tattoo, så tal med din tatovør, så du vil kunne vælge den nyeste tatoveringen design som vil passe til din personlighed bedst.

Fugning Skifer Tile
Arsen Bruger
Teenage Love Quotes
Værelse ud Omkostninger
Moderne køkken Idéer
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Mineralsk Olie til hud
Isbryder Spørgsmål
Hvordan man mediterer for begyndere
70:e Fødselsdagsfest Idéer
At drikke Absinthe