Amazon regnskoven Planter

Amazonas regnskov er fuld af forskellige plante-og dyreliv. Der er mange Amazon regnskoven planter og træer, som er kendt for at have anti-cancer egenskaber. Amazonas regnskov breder sig over 2 millioner kvadrat miles på jordens overflade. Det strækker sig over 8 sydamerikanske lande. Vidste du, at Amazon regnskoven har nogen sæsoner. Men det stiger og falder over 30 meter hvert år.
Omkring en tredjedel af verdens arter af planter og insekter gøre deres hjem i Amazonas-regnskoven. Amazon regnskoven planter og dyr er alle afhængige af hinanden. Denne afhængighed er nødvendig for overlevelse af hver art. Ligesom nogle insekter lever i kun én type af træer og nogle insekter kun på det pågældende insekt. Når det især Amazon planter og træer er ødelagt, vil insekter blive hjemløse. Så disse insekter ikke kan formere sig og dermed går tabt for evigt. Når disse insekter er tabt, fuglene har noget at spise. Så de også gradvist skubbes på at uddø. Således Amazon planter og dyr er indbyrdes afhængige og hver art hjælpe andre til at vinde kampen for overlevelse. Du kan læse mere om tropiske regnskov fødekæden.
Ikke alene er de Amazonas regnskoven planter og dyr indbyrdes afhængige, selv den menneskelige race overlevelse afhænger af Amazonas regnskoven planter og træer. Ikke alene er de indfødte nydt godt af Amazonas regnskoven planter og træer, men hele verden er afhængig af Amazon regnskoven. Amazonregnskoven hjælper med at bevare verdens klima. Regnskoven hjælper med at bevare iltindhold i luften. Men har store skovrydning udslettet et stort område af regnskoven planter og træer. Dette har ført til stigning i kuldioxid, kulilte og mange andre skadelige gasser i luften. Dette har gjort vores planet varmere og førte til drivhuseffekten.
Amazon regnskoven planter og træer er vant til at udtrække mange nyttige naturmedicin. Videnskabsmand har også konstateret, at Amazonas regnskoven planter og træer er nøglen til at helbrede kræft og måske endda AIDS. Den medicin, vi bruger hver dag som aspirin eller smertestillende midler, selv for behandling af hjerte lidelser, indeholder alle stoffer udvundet fra Amazonas regnskoven planter og træer.
Amazonas regnskoven Ecosystem
Regnskoven Klimaet er virkelig dårlig, det er varmt, vådt klistret og absolut fugtigt. Jordbunden er også meget dårlig. Det regner pludseligt og stopper lige som det begyndte, pludseligt. Så hvis du nogensinde besøger Amazonas regnskov, skal du huske at bære en paraply på alle tidspunkter. Amazonas regnskov faktisk modtager nedbør, der kaldes convectional regn. Det betyder solen opvarmer jorden, det får vandet til at fordampe, så er denne fordampet vand fortættes til dugpunktet i en vis højde, det danner regn skyer og regn. Så hvad der går op kommer ned, og hvad der kommer ned går op igen! Du kan læse mere om tropisk regnskov økosystem – planter og dyr.
Denne mærkelige Amazon regnskoven klima har ført til mange tilpasninger af Amazonas regnskoven planter og træer. Den emergente lag består af høje træer op til en højde af 40m, som hjælper dem med at få sollys. Amazon regnskoven planter og træer har nedadgående buede tips til at hjælpe drypper regnvandet. TRESS er lige med filialer alene på toppen. De støttes af buttress rødder. Amazon-floden har en tendens til oversvømmelse hvert par måneder, har så planterne også tilpasset sig for at forhindre drukning. Lad mig nu dække Amazonas regnskoven planter listen, og hjælpe dig vide, hvilken type af planter og træer danner regnskoven.
Amazon Regnskov Planter Liste
Amazon regnskoven planter og dyr overlever i barske forhold og i en jord, der ikke er rig på næringsstoffer. Men planterne klare sig selv og danne en tyk baldakin lag af regnskoven. Der er tusindvis af træarter i Amazonas og over hundredvis af plantearter, der endnu at blive opdaget. Følgende Amazon regnskoven anlæg liste vil omfatte et par arter, der findes i Amazonas regnskov.
Bromeliad; Der er over 2.000 arter af bromeliad arter i Amazonas regnskov. Den mest almindelige bromeliad specie er favorit tropiske frugter, ananas. Du vil finde en række forskellige farver som lilla, blå, orange, rød i bromeliad plantearter. De findes vokser over hele regnskoven på klipper, i jord og få endda vokser på andre Amazonregnskoven planter og træstammer. Disse planter er livsbevarende planter, da deres blade overlapper hinanden og gemme regnvand.
Heliconia, de Heliconia Blomsterne er også kendt af mange andre navne. Disse navne omfatter vilde vejbred, hummer-klo, og falske fugl-of-paradis blomster. Disse blomster kommer i mange størrelser og farver og er udformet på en sådan måde, at kun få fugle kan nå dem til nektar. De findes i en regnbue af farver, mønstre og størrelser, hvilket gør dem populære dekorative blomster i hele verden.
Kapok træ, kæmpe Amazonas regnskov, der kan vokse op til 200 meter høje og 9 til 11 inches i diameter, Kapok træ er den vigtigste plante specie af Amazonas regnskov, da det huser mange forskellige arter af Amazonas regnskov planter og dyr. Du kan finde over 400 til 5000 frugter produceret af Kapok træ på én gang. Amazonas regnskov kapok træet bliver brugt af de indfødte folk for dets bark, harpiks, frø og blade. Det er kendt for at hjælpe behandle feber, astma, nyresygdomme og dysenteri.
Orkideer, orkideer er kendt for deres skønhed og stærke duft. Du vil finde hundredvis af orkidéer i Amazonas regnskov. De er kendt for at overleve lange perioder uden vand. De producerer hundreder og tusinder af frø, der er båret af vinden gennem de Amazonas regnskov til formering.
Åkande, åkanden er den største blomst i verden. Det kan blive op til 6 meter lange. Selv om det er store i størrelse, men vejer ingenting. Det kan flyde på vandet i Amazon søer og floder. Der er så mange åkander vokser sammen, at de udgør en form for et fast gulv over hele søen.
Hvid Trillium, Den hvide Trillium Blomsten har tre kronblade, tre bægerblade og tre blade. Hvis du tygge på hvide Trillium blade, vil det hjælpe med at kurere en slange bid. Hvis en kvinder på arbejdsmarkedet tygger på kronbladene, vil det medvirke til at lette fødslen. Og tygge videre til bægerbladene hjælper kurere feber. Som du kan se, en hvid Trillium Anlægget har tre nyttige anvendelser.
Coca; The Coca Anlægget er en af ​​de udbredte planter i Sydamerika. Det siges, tygge bladene vil hjælpe med at behandle en hovedpine og forebygge træthed. Det er også bruges til at lindre sygdom, sult, træthed og endda ømhed og smerter.
Castor Bønner, de hjul bønner bruges til at hjælpe med at lindre forstoppelse. Men de er også meget giftige. Således har de blevet minimeret. Castor olie er brugt som et smøremiddel, lotion til tør hud, dermatitis, solskoldning, åbne sår, osv. Du kan læse mere om regnskov, der anvendes til medicin.
Amazon regnskoven Planter Fakta; Der er over to tredjedele af verdens plantearter fundet i Amazonas regnskov. , Størrelsen af ​​en fodboldbane er det område af regnskoven, der ødelægges hvert sekund af overdreven minedrift og skovrydning. ; Kæmpen bambus planterne kan vokse op til 9 inches om dagen. ; En regn dråbe tager omkring 10 minutter at nå jorden, da baldakin lag af regnskoven er så tæt pakket. ; Alger kan vokse i de Slots pels, da den bevæger sig så langsomt i det fugtige sydamerikanske Amazon regnskoven. ; Der er over 8.000 arter af regnskov planter i det centrale Afrika. ; Omkring 80% af blomsterne i den australske regnskov er ikke fundet andre steder i verden. , 1 ud af 4 ingredienser, der anvendes til at gøre lægemidler udvundet fra Amazon regnskoven planter. ; Amazonas regnskove er kendt som “Lungs af Jordens; I et fire kvadrat mile patch af regnskoven, er der så mange som 1.500 blomstrende planter, 750 arter af træer, 400 arter af fugle og 150 arter af sommerfugle. ; Af de oprindelige 6 millioner kvadrat miles af tropiske regnskov eksisterende globale, forbliver kun 2,6 millioner kvadrat miles i dag, på grund af overdreven skovrydning. ; Dette var nogle oplysninger på Amazon regnskoven planter. Du kan læse mange flere interessante Amazon regnskoven fakta. Amazonas regnskov er hurtigt forsvinde på grund af overdreven skovrydning. Amazonas regnskov med til at give os mange nyttige produkter, men vi bør give det en chance for at vokse igen. Vi bør ikke lade os forblinde af overskuddet vi laver. Der er mange planter og dyrearter, der findes kun i Amazonas regnskov. De vil blive tabt for evigt, hvis vi ikke gemmer Amazonas regnskoven planter og træer. Også, regnskov hjælper med at bevare verdens klima og miste dem, er som selvmord for den menneskelige race.
Der var over 6 millioner oprindelige folk, der bor i den brasilianske Amazonas engang i 1500 AD. Af 1900-tallet, var mindre end 250.000 indfødte folk forlod bor i Amazonas. Stop, tænke og handle, før vi mister dem alle. Hvis de oprindelige folk, de planter, dyr og insekter ikke betyder noget for dig, gemme regnskov for din egen overlevelse. Jeg håber, at denne artikel på Amazon regnskoven planter har været en interessant at læse. Vågn op før sin alt for sent. Vi har brug for at redde vores regnskov, før vi også synke ned i Afgrunde ligesom Titanic.

Thimbleberry Plant
Solen og Månen Skilte
Lip Makeup Tips
Snyd kone Clues
Jomfruen Mand og Scorpio kvinde
Sympati takkekort
Juniper Bonsai Beskæring
Udendørs pejs Designs
Billige Wedding centerpieces
Borsyre syre Ants
Kinesisk Massage