Alternativer til College

Efter at have afsluttet high school, hver teenager ikke ønsker at gå på college. Nogle ønsker at afbryde studier helt og begynde at arbejde og leve selvstændigt, mens andre ønsker at have et sabbatår, hvor de kan nyde på samme tid finde sig selv og prøve at forstå, hvad de ønsker af livet. Uanset hvad kan være, at teen ønsker at gøre lige efter gymnasiet, bør det bidrage på nogen måde til hans personlig vækst og udvikling. Her er nogle gode alternativer til skole, som kan behandles af high school pass out. Læs mere om college livet.
Alternativer til College Uddannelse
Samfundstjeneste, En af de bedste alternativer til at gå på college, bliver involveret i samfundstjeneste og laver socialt arbejde. Indtil high school, bare en teenager bliver at lære og få viden via bøger og foredrag. Hans oplevelse af den virkelige verden er nul. Ved at gøre samfundstjeneste vil teen forstå det hårde realiteter i livet. Han vil lære, hvad det er at leve en underprivilegerede liv. Han vil vide, hvordan man skal håndtere mennesker, som er ganske i modsætning til ham, hvordan man sympatiserer med dem, og hvordan man bringe håb i deres liv. Ved at gøre samfundstjeneste vil teen kender betydningen af ​​at arbejde hårdt og tage ansvar i livet.
Lærlingeuddannelse; anden af ​​de alternativer til college er at lære en handel ved at arbejde som lærling i virksomheden efter eget valg. Antag en teenager er interesseret i at deltage eller åbne sin egen reklame firma i fremtiden, kan han derefter arbejde på et reklamebureau i et år efter gymnasiet. Dette vil bidrage til at give teen en grundlæggende idé om, hvordan denne industri fungerer. Ud over det, kan han få den nødvendige attester fra den virksomhed, som vil hjælpe ham til at få et job inden for samme område i fremtiden.
Militære, Vær med i militæret lige efter gymnasiet har mange fordele også. En teenager kan lære en hel del om sig selv efter en indtræden i militæret. Han kan lære værdier som patriotisme ved at tjene landet. Samtidig han kan tjene penge nok i hæren til at finansiere hans college uddannelse. Selv om han ikke ønsker at fortsætte videreuddannelse, vil erfaringerne på militær hjælp ham med at få god civile job samt, når han har forlade fra hæren.
Rejser, Hvis en teenager er hverken interesseret i at studere videre heller ikke i at tage et hvilket som helst job, så en god alternativ, som vil hjælpe ham til effektivt at bruge sin tid, post gymnasiet, er på rejse. Rejser til nye områder inden for ens eget land eller til andre fremmede lande vil hjælpe teen at møde nye mennesker, og at lære om nye kulturer. Han vil blive i stand til at lære om, hvordan mennesker, som tilhører forskellige samfund gå om deres daglige arbejde, hvad skikke og kulturelle værdier, de følger, osv. Med globaliseringen finder sted, og folk fra mange lande, der arbejder sammen i organisationer nu, denne viden om andre samfund bliver hjælpe de studerende i fremtiden at arbejde i multi-etniske grupper.
Erhvervsuddannelse, en af ​​de nyttigste alternativer til college er erhvervsuddannelse, hvor teen kan lære forskellige brancher, såsom hvordan man kan være en make-up artist, tømrer, køkkenchef, brandmand, mekaniker, osv. En studerende kan få tilmeldt et certifikat program for handel efter eget valg. Når han lærer de færdigheder og tjener attest / licens for det samme, kan han forfølge det som en karriere.
Læs mere på; Betydningen af ​​College Undervisning en pause fra kollegiet; Successful Mennesker uden kollegium grader, Disse nogle alternativer kollegiet studerende kan forfølge effektivt tilbringe og udnytte sin tid efter gymnasiet. Ud over de ovennævnte, er der mange andre ting, eller kald for, som en teenager kan fortsætte efter afslutningen af ​​sin skole. Der bør dog udvises forsigtighed, at han får engageret i noget, der tilfører hans erfaring, viden og personlig vækst.

Hvordan man kan være en god kysser
Mineralsk Olie til hud
Sådan fjernes Rust
Træ Podning
Sange til Moms
Hvordan du udskifter vasken
Voksning Tips
Type C Personlighed
Jomfruen Mand og Kræft Woman
Yo Yo Tricks for begyndere
Tips til bedre søvn