Afslappet Hair Care

Med flertal af berømtheder støtter lige, blødt og skinnende hår, er det blevet enhver kvindes drøm at erhverve lignende slags hår. Da kosmetiske virksomheder er altid klar til at opfylde de ønsker kvinder at fylde deres lommer med penge, kom ind i håret relaxers. En hår relaxer er en slags en lotion eller en creme, der indeholder disse kemikalier, der hjælper med at rette håret og gør det mindre krøllet. Hår relaxers er af to typer, nemlig alkaliske og lud hår relaxers. Disse hår relaxers, svarende til hårfarver, der anvendes til håret rødder, og efterlades der en tid, så de kan ændre hårets struktur fuldstændigt. Da denne teknik indebærer, at beskadige håret proteiner ændre sin struktur, kan hår relaxers svække håret og kan endda forårsage skaldethed i nogle, med regelmæssige anvendelse. Så for at undgå, at afslappet hårpleje bliver meget afgørende. Nedenfor er et par tips om hvordan man tager sig af afslappet hår.
Afslappet Hair Care Tips
Undgå varme, Afslappet hår har kemiske indhold i dem, så hvis de udsættes for varme, som f.eks ved hjælp af en strygning maskine eller en føntørrer over dem, kan de blive meget tør og endda begynde at bryde. Således afslappet hårpleje, undgå udsætte den for apparater, som afgiver varme.
Sund kost; Når dette hårudglatningsmiddel anvendes på hår, den falder hårets indhold af protein. Når dette sker, teksturen af ​​håret ændringer også. For at kompensere for dette tab af proteiner, er det meget afgørende at tage en velafbalanceret og sund kost, hvilket er særligt rig på proteiner. Nogle af de højt proteinindhold fødevarer som bør indgå i kosten er æg, kylling, fisk, oksekød, mejeriprodukter som mælk, yoghurt og ost, sojabønner, mandler, cashewnødder, græskarkerner, solsikkefrø og hørfrø.
Moisturize, En af de afslappede hårpleje tips, er at holde håret vel fugtet, så de ikke bliver tørre og bryde. Et godt måde at gøre det er at vaske hår, som er blevet behandlet med relaxers, tre gange om ugen, efterfulgt af en fugtighedscreme. Undgå at bruge shampoo og balsam med stærke kemikalier på en afslappet håret. Det er en bedre mulighed for at bare vaske håret med en mild shampoo, to gange om ugen og med almindeligt vand en gang om ugen. Also, post vask lad hår tørt Naturligvis er not gnid dem kraftigt eller blæse dry afslappet hår da de mere tilbøjelige til brud this måde. Dybt conditioning håret hver fjortende dag til at genopbygge fugten tabt gennem relaxers, anbefales også. Faktisk at bruge afslappet hårplejeprodukter, såsom follikel bygning shampoo, rehydrere de kemisk behandlet hår, er især til gavn for håret.
Læs mere på:; relaxers for Black Hair, Natural Hair Relaxer, Ud over disse afslappet hårpleje tips, der er visse ting, du er nødt til at indarbejde i din rutine at tage sig af den afslappede hår. Mens sove, have håret til være bundet i en bolle eller pakket med tørklæde for at undgå brud. Puden sag, som du bruger, bør ikke være lavet af enhver grove eller ru klud materialer. Og endelig, at få det afslappede hår rørt op med regelmæssige mellemrum, normalt efter seks uger, fra en salon, er meget vigtigt at bevare udseendet af håret og at begrænse virkningerne af hår relaxers langvarige.

Indendørs Blomstrende Planter
Installer Crown Molding
Hjemmelavet Shampoo
Laminatgulve Omkostninger
Monkey Tema Baby bruser
Pool Liner erstatning
Skorstensfejning
Aerobic Septic System
Sensitive Skin Makeup
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Indendørs tropiske planter