Afrikansk Tatoveringer

De fleste af de ældste af de poster i afrikanske tatoveringer er fundet i Egypten. Den eneste anden rekord er, at en 5000 år gammel mand, som for nylig blev opdaget i is. Den ældste tatovering blev lavet i løbet af 2160 -. 1994 f.Kr., og blev fundet på en mumie. Tatoveringen var enkel, med parallelle linjer på hendes arme, ben og en elliptisk mønster gjorde under hendes navle. Et interessant faktum om tatoveringerne på mumierne i Egypten er, at tatoveringer ikke blev fundet på den mandlige mumier, kun den kvindelige mumier havde tatoveringer pryder deres organer.
Afrikansk Tattoo Fakta
I traditionelle afrikanske samfund, var der en form for tatovering kaldet ardannelse, som blev praktiseret. I Afrika tatovering metoder, var kul eller aske gnides i små stykker, lavet med torne. Dette førte til dannelsen af ​​ar væv, som havde dekorative mønstre lavet på dem. Såret ved nogle lejligheder, ville blive genåbnet efter den første opskæring og en sten eller en anden lille genstand vil blive indsat under huden og tvunget til at helbrede i den, for at give en mere indlysende rejst indsats. Det er også sagt, at kroppen kunst ardannelse blev foretaget af mennesker, hvis hud var generelt for mørkt til regelmæssig tatovering farvning at dukke op.
Tatoveringer er blevet brugt som et symbol for at afspejle wearers karakter og blev også brugt som et bevis på mod og tapperhed. Begge er egenskaber, der kræves til at gennemgå smertefulde kropskunst. Disse tatoveringer blev lavet for at give bæreren beskyttelse mod skader. Det blev betragtet som symbolik, som stod vagt livet igennem. I det gamle Afrika, var tatoveringer ikke gjort som blotte kropslige udsmykning, men således at bæreren af ​​tatovering kan tage på en næsten overnaturlig tilstand. Ifølge nogle forskere, hengivet afrikanere i tatoveringer, så deres oprindelige hudfarve ikke ville vise.
Afrikansk Tattoo Design
Afrikanske tatoveringer og deres betydninger er forskellige for mænd og kvinder. En tatovering lavet om kvinder var forbundet med frugtbarhed. Men, design blandt mændene afrikanske stammefolk tatovering ofte givet udtryk for social rang, karaktertræk, politiske status og religiøs autoritet. Tatoveringer blev foretaget på forskellige tidspunkter i livet. Arrene blev tilføjet på kvinder i puberteten, efter fødslen af ​​det første barn, eller også ved udgangen af ​​amning, som blev foretaget for at fremhæve tapperhed af en kvinde i at udholde smerten ved fødslen. Afrikanske stammefolk tatoveringer blev også foretaget på hofter og balder. De fremhævede det erotiske og sanselige dele af den kvindelige krop både visuelt og taktilt. Der er forskellige keltiske tatoveringer design som også bruges til at lave tatoveringer.
Tatoveringer blev også brugt af stammefolk folk til at vise tilhører en bestemt gruppe, som de var en del af. Dette hjalp dem til at anerkende mennesker fra andre stammer. Tatoveringer blev også foretaget på mandlige organer var de beviser, der findes i Libyen. Tatovering design, der anvendes til at gøre tatoveringer på mandlige instansers billeder relateret til soldyrkelse over hele deres krop. Klik for at læse på tribal søn tatoveringer.
I den seneste tid, har afrikanske tatoveringer blevet meget populære. Blandt de populære anvendte design er Adinkra symboler. Disse symboler repræsenterer populære ordsprog og leveregler. Dette symbol gør for skønne ærme tatoveringer, derfor vil du nu komme på tværs af en række atleter sportslige afrikanske tatovering ærmer. Symbolerne gamle afrikanske guder er også meget populære. Sammen med dem, er planter og dyrs tatoveringer også populære, fordi de symboliserer mod og styrke manden svarer til styrke og kraft af dyret.
Der er forskellige tatovering designs blandt de afrikanske tatoveringer så godt, som har sin oprindelse i forskellige dele af Afrika. Derfor vil symbolerne er forskellige og også foreningen af ​​hver enkelt af dem er forskellig fra andre. Du bliver nødt til at beslutte, hvilken tatovering designs passer bedst til din personlighed, før du får en tatovering lavet. At tale med tatovør er også en god idé, så du har en bedre idé om tatoveringer. Altid huske, at tatoveringer er permanente, så får kun en ske efter nøje overvejelse!

Jungle Tema Baby Shower
Rengøring Opvaskemaskine med Eddike
Sådan ændres Brake Fluid
Badeværelse Tile Installation
Måder at hjælpe miljøet
Urolig Layered Hairstyles
Vinduesrude erstatning
Opmuntrende ord of Wisdom
Picking maling farver
Hvordan laver penge hurtigt
Krokus Løg