Afløbsløsninger

De første to vigtige skridt du skal tage, når man søger effektive baggård afløbsløsninger, er først at finde ud af kilden til det vand problem. Den anden er at kigge efter et sted hvor du kan løbe ud overskydende vand. Den mest almindelige drainage problemer opstår, når huset ligger i et område, der skråner, hvilket resulterer i sammenlægning af overskydende vand. En anden almindelig årsag til dræning problem er, når det overskydende tag vand løber lige ud til vandet fundamentet af huset. At kanalisere dit vand væk fra din værftet, kigge efter et sted hvor du kan løbe det overskydende mængde vand. Når du har fundet kilden til problemet, skal du brug for løsninger for at rette problemet. Her er de afløbsløsninger, hvorfra du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit problem.
Backyard afløbsløsninger
Fransk Afløb; Fransk dræn er blandt de hyppigste afløbsløsninger. Det bedste ved disse dræn det, at de kan installeres overalt, hvor snavs er til stede. Fransk dræn er også blandt de bedste landskabet dræn, og kan installeres uden erhverv hjælp. For franske drain installation, skal du grave renden i bunden af ​​den skrånende område, hvor vand er tilstopning, som vil give den franske løbe for at fange det overskydende vand og videredistribuere det. Renden bør være omkring 2 meter dyb, og fyldt med grus sand. For at gøre den franske afløbet mindre synlige, dække den med et stykke grønsvær.
Using Sump Pump, anvendelse af sump pumper er den mest effektive metode til dræning problemer og arbejder i ekstreme situationer, som når der er en lav vandspejl som skubber vand fra under jorden. Det vand som bliver ophobet i pit af sumpen, er drænet ud ved at pumpe det væk fra hjemmet fundamentet, ved hjælp af underjordiske rør. Det vand, der pumpes af sump pumpen er generelt rettet mod en kommunal storm afløb eller en tør godt.
Other afløbsløsninger; Roof dræn er en anden af ​​effektive dræning løsninger. De udvidelser kan knyttes til dit tag kloak, der fungerer som en substitut for en traditionel drænsystem. If udvidelser der ikke er tilføjet til tag afløbet tagrender, så bliver vandet strømmer fra taget og få deponeret på plænen. Et andet godt fundament dræning løsninger til værfter, er at installere afløb under dit hus. Når regnvand eller smeltende sne får opbygget uden for huset, kan vandet kommer i kontakt med stiftelsen skade som hængende gulv eller rådnende af gulvet. PVC-rør er et andet godt afløbssystem, som kan bidrage til løbe ud det overskydende vand nedenunder dit hjem. PVC rør er lange ribbede plastrør, der generelt har en diameter på seks inches. De begravede adskillige meter under jorden og er arrangeret i en vinkel. At gøre din landskabsarkitektoniske look fri for PVC rør, kan det dækkes med materialer som grus, tagpap eller strå.
Before du leder overskydende vand til et tørt godt eller de kommunale stormen afløbet, er det vigtigt, at du lære mere om de love i dette område med hensyn til dræning af overskydende vand. Nogle områder har love, hvor folk har brug for at rense overskydende vand med et filter før lade det køre ud i en række offentlige afløbet.
Landskaber tilføje skønhed til dit hus, men med problemer som tunge regnskyl eller skrå områder, kan vandet forårsage alvorlige skade på din ejendom og i ekstreme tilfælde, Landet ubrugelige gøre. Så for at beskytter din værftet, vælger disse afløbsløsninger for god vedligeholdelse af din yards.

Hvordan du udskifter hjullejer
Trægulve Cost
Grøn te Fakta
Buddhistisk Tatoveringer
Asbest i boliger
Maling Farver til køkkener
Borddækning Etiquette
Billige Bryllupskager
Vindue Behandling af karnap
What Women Want i en mand
Dining Room Paint Colors