Affaldsskakt Reparation

Bortskaffelse enheder er de slemme drenge af apparater i verden. Hvis man sammenligner livløse husholdningsapparater med mennesker, vil du finde de renovationsafgifter enheder altid i den forkerte ende af loven. I virkeligheden engang i 1997, blev der renovationsafgifter enheder er forbudt i New York. Dette var fordi man mente, at skraldet nedsendt i afløbet vil have en ødelæggende effekt på byens kloaksystem. Men på trods af deres børste med loven, er skrald afhændelse stadig en del af køkkenet i amerikansk hjem i dag. Du kan læse mere om installere en renovationsafgifter.
Når du smider skraldet ned renovationsafgifter afløbet, spinderier (kedelige blade) skubbe maden mod de udvendige kanter af bortskaffelse. This er, hvor fliskværne befinder at ‘shred skraldet i stykker. Disse serier spinderier kaldes også som “hamre”, der er sluttet til en pladespiller, der roterer ved hjælp af en motor. Når enheden er tændt, motoren skiftes til en høj hastighed, der giver en centrifugalkraft, der trækker den mad mod shredder. Maden er rippet i meget små stykker, som går ned i kloakken sammen med vand. Lad os se nogle fælles renovationsafgifter reparation problemer, og hvordan fejlfinding af disse mindre uforudsete hændelser. Du kan læse sig mere om cosumer elektronik.
Hvordan man reparerer Affaldsskakt
Den dårlige drenge i køkkenet apparatet verden, renovationsafgifter enheder også brug for noget småreparationer. Afhængigt af brands og type kan du finde der er nogle fælles reparerer renovationsafgifter tips, som vil vise sig nyttig for dig. Husk, før du forsøger at reparere renovationsafgifter enheder, slukke for strømmen og tag stikket ud af stikkontakten. Du bør også fjerne stænkskærm at gøre adgangen let.
Fjernelse Objekter Stuck in skrald bortskaffelse; Mange gange flaske hætter, skeer, mv falde i splash vagt og marmelade enheden. Bedste metode til reparation renovationsafgifter, der er fast, er ved at finde hindringer og ved brug af metal tænger til at løfte ud objekt fast. Når du får det ud, tænde for strømmen, og lad koldt vand løbe igennem den og forsøge at tænde den. Du kan læse mere om tilstoppet renovationsafgifter i artiklen, hvordan man rense en skrald afhændelse.
Udbedring Affaldsskakt that Summer; Når du hører en summende lyd og opdager, at den, der står sidder fast, så prøv ovennævnte vej til unjam det. Men hvis motoren ikke er blokeret, og du stadig høre den summende lyd, betyder det, at du har en dårlig motor og har brug for at tilkalde sagkyndig bistand. Han vil formentlig rådgive dig om at erstatte hele affaldskværnen.
Udbedring Affaldsskakt, der er utæt; Hvis din renovationsafgifter siver fra afløbsrør, skal du fjerne afløbsrør og erstatte den gummipakningen eller stram skruen, der holder afløbet pakning. Hvis lækage fra toppen segl bortskaffelse i nærheden af ​​vasken eller inde i affaldskværnen så har du intet valg, men at udskifte hele affaldskværnen.
Reparation af Affaldsskakt, der er på, men ikke fungerer, og du vil finde en lille rød knap i bunden af ​​de fleste affaldskværne. Denne bund kan er poppet ud. Dette skyldes, at motoren kan have fået alt for varmt på grund af overbelastning. The motoren overbelastes, når bortskaffelse sidder fast eller har været tændt for længe. Alt du skal gøre er at trykke den røde knappen og lyt efter en ‘klik’ lyd. Du er nødt til at vente i 15 minutter, før der tændes for bortskaffelse. Lad vandet løbe igennem, og se, om motoren kører. Hvis knappen springer ud igen efter at have tændt for enheden, betyder det, det kan være fastklemte. Følg vejledningen ovenfor om, hvordan man unjam enheden.
Reparation af Affaldsskakt that skiller Dårligt; Hvis din afløbet er klar, er der intet fast og alligevel mad er ikke slibe godt, betyder det bortskaffelse nærmer sig sin ende. I simple ord er det slidt eller rustent internt. Dette har reduceret sin kapacitet til at male mad. For at knivene skal holde sig, bør du fodre enheden med kylling ben, glas, osv. Du kan endda prøve den sikreste måde at skærpe knivene, det vil sige, fodre den med is.
Den fælles renovationsafgifter reparationer er tilstoppet drænet eller fastklemte enheder. Men, du skal tage nogle forholdsregler for at reducere antallet af problemer. Du bør undgå at fodre renovationsafgifter med grøntsager, majs, selleri, osv. Også undgå meget fed mad, da de kan tilstoppe enhed. I tilfælde, får enheden tilstoppet grund for snavs, skal du skylle anlægget med varmt vand i et par minutter. Du kan læse mere om rengøring af køkkenet.
Dette var nogle tips om renovationsafgifter reparation, som vil hjælpe dig i tilfælde din dårlige dreng giver dig problemer. Men hvis du ikke forstår problemet, er det bedst at ringe over en ekspert. Jeg håber disse tips om, hvordan man reparere renovationsafgifter enhed vise sig at være hjælpsom.
Advarsel: Før du prøver nogen form for skrald afhændelse reparation eller fejlmelding, skal du huske at afbryde apparatet fra strømkilden. Du skal tage den eller bryde forbindelsen ved afbryder eller sikring boks. Usikre foranstaltninger kan føre til personskade eller endog dødsfald.

Bremse Reparation Instruktioner
Fødselsdagsfest Spil
Opmuntrende ord of Wisdom
Udvikling af sociale færdigheder
Sådan at udfylde en konvolut
How at drille dit hår
Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Bedste alder at blive gift
Viskerblad erstatning
Sandeltræ olie fordele
Køkkenøer with Breakfast Bar