Aerobic Septic System

Store rum og porøs jord er to væsentlige krav i konventionelle septisk systemer. Kan dog alle steder ikke være udstyret med disse grundlæggende krav. I sådanne tilfælde er at installere konventionel anaerob system ikke en farbar vej. Som aerob septisk systemer ikke kræver en sådan forudsætninger, kan de betragtes som en ideel mulighed i sådanne situationer. Aerob septisk systemer tilføre ilt i spildevandet for at stimulere væksten af ​​aerobe mikroorganismer. Disse mikroorganismer nedbryder affaldsstoffer for at lette den videre behandling af spildevand. Men, aerob septisk systemer er ikke den bedste septisk systemer til rådighed som der er visse installation og vedligeholdelse spørgsmål forbundet med dem. Mere om typer af septisk systemer.
Aerob Septic System Arbejde
Aerob septisk system fungerer i to etaper, og første etape er den samme som i anaerobe septik system. Luftpumpe, rotor, røreværk er nogle af de vigtige aerobe septisk system dele, i en grundlæggende to kammer system. Spildevandet løber ud i septiktank, hvor spildevandet er adskilt af en omrører. Af fast affald materialer samles i bunden af ​​tanken mens flydende affald materialer fløjet ind i andet kammer. Air konstant blæst ind i dette kammer, så luftbobler dannes i spildevand. Denne iltet luft fremmer væksten af ​​aerobe bakterier, som nedbryder spildevandet. Det forarbejdede vand derefter steriliseres med kemiske reagenser og fløjet ud af systemet gennem rør. Aerob system er mindre tidskrævende i forhold til de konventionelle septisk system. Årsagen er, da luften løbende blæses i, at processen er kontinuerlig med hurtige resultater. Mere om septisk systemer – hvordan de arbejder.
Aerob Septic System Omkostninger
Aerob septisk systemer kan monteres over eller under jordniveau. Den oprindelige installation omkostningerne ved aerob system er flere gange højere end et konventionelt system. Desuden vil du nødt til at betale for ekstra udgravning, hvis du installerer det under jordniveau. Webstedet kan have brug for en forudgående behandling, hvilket igen kan tilføje op til anlægget omkostninger. Derudover vil du nødt til at foretage hensættelser til elektriske forbindelser og adgang til vedligeholdelse. Omkostningerne ved aerobe septiktanke system er i høj grad afhænger af størrelsen af ​​den enhed, placering af anlægget og kompleksiteten af ​​systemet. Selv efter installationen er færdig, vil du stadig nødt til at bære omkostningerne ved el-forbrug samt løbende vedligeholdelse. Mere om septisk system omkostninger.
Aerob Septic Systemvedligeholdelse
Et af de vigtigste aerobe septiktanke system problemer, er behovet for rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du undlader at vedligeholde systemet, kan det udgøre alvorlig fare for det omgivende miljø. Den omgivende temperatur skal opretholdes under hele brugen. Effektiviteten af ​​systemet kan påvirke, hvis den omgivende temperatur er for lav. Desuden skal den resterende del af bakterierne ikke bliver forstyrret for enhver pris. Dette kan især være trættende for boligejere, da de skal være forsigtige med rengøring produkter, de bruger i deres toiletter. Rengøringsmidler såsom blegemiddel kan dræbe aerobe bakterier og dermed forstyrre deres balance. Også hælde ned skadelige kemikalier gennem afløbet kan dræbe bakterier og forrykke den biologiske balance inde i tanken. Udførelsen af ​​systemet kan formindskes, hvis det ikke er vedligeholdt regelmæssigt. Slukning af systemet kan resultere i flere sundhedsfare, da der er en sandsynlighed for spredning af sygdomme til kvarteret. Mere om septiktanke problemer og septiktanke system vedligeholdelse.
Selv om aerob septisk systemer er effektive og levere en høj ydelse, de efterspørger en ansvarlig brug på den del af boligejere. På grund af deres potentielle trussel mod miljøet, nægter nogle kommuner tilladelse til at installere en aerob septiktanke system. Derfor skal du tjekke dit nabolag love og regler at sikre, hvis du kan installere systemet i dit hjem.

Herre Bryllup Påklædning
Hvordan man rent Vaskemaskine
Er han Love Me Quiz
Cleanser til fedtet hud
Tribal ærme tatoveringer
Hvordan man opbygge selvtillid
Hvordan man Fall in Love
Podning Planter: Sådan graft en Plant
50 års fødselsdag Gaver
Elektriske barbermaskiner For Kvinder
Hvordan man kan måle Shoe Size