Aerob Dance Moves

Aerobic dans klasser er en stor og sjov måde at holde sig i form. Selvom koordineringen med dans aerobe øvelser kan virke svært, kan de let blive forstået ved at se på instruktøren i klassen. Lige bære nogle gode track bukser, en t-shirt god sport sko, der vil fungere som din aerobe dansesko, og du er klar til aerobic dans øvelser klasse. Hvis du er en nybegynder sørg fortæl din instruktør det, så du kan starte fra de grundlæggende aerobe dans øvelser. Anført nedenfor er blandt de mest almindelige og grundlæggende aerobe dans bevægelser, som anvendes i aerobic.
Grundlæggende Aerob Dance Moves
Her er de 5 hyppigst anvendte aerobic dans øvelser, der anvendes i den aerobe dans klasser.
Knæet op; Dette er en let at udføre dans flytte, hvor du bare nødt til at løfte dit knæ så højt som du kan, i hvert fald indtil din talje. Tællinger afhænger af instruktør, dette svarer til den forstrækning krølle, hvor du er nødt til trin med det ene ben og løft hælen udad mod din røv.
Kicks, Dette er en sjov dans flytte, som skal lidt mere praksis og koordinering, som du har brug for at sparke meget højt. For dette skridt, skal du trit med første fod og sparke med det andet ben, man vil lære mere sorter af spark i klasse.
V Stepping; Til dette intensivering workout, flytte dine ene fod fremad og peger udad, flyt derefter sekunderne foden fremad og peger udad. Dette vil danne en V-form, så igen bringe den første foden tilbage stadig peger udad, og bring den anden foden stadig peger udad. Nogle gange vil instruktøren beder dig at flytte dit eksempel ben for 4 tæller, og derefter det andet ben for 4 tæller.
Mambo, Dette er en simpel aerobic dansetrin, hvor du skal træde frem og tilbage, derefter frem og tilbage med samme fod, indtil instruktøren ændringer farten.
Vinplanternes; Dette er endnu let at gøre flytte, og en af ​​ofte anvendte aerobe dansetrin for børn. For grapevine øvelser,, løntrin med din bly fod til siden derefter flytte anden fod bag det at krydse, derefter igen flytte føringen foden til siden og flytte anden fod bag det. Derefter bevægelsen går til anden side, og udøvelsen gentages for 8 tæller.
Aerob Dancing Tips
Nedenfor er tips om aerob dans, som du kan bruge i din træning. ; Husk at varme op i god tid før du starter din dans fitness-træning, selvom du er sent til din klasse ikke hoppe i den aerobe dans, altid gøre varme op for at undgå skade eller muskelømhed. Den varme op kan en mild jogging samling 7-10 minutter. ; Det er muligt at gøre en aerob dans træning derhjemme, alt du behøver er nogle hjem tutorials, en skridt platform og aerob dansemusik, som kan være en udvalg af god høj og hurtige beat musik ligesom en mix af hip hop, trance eller hus. ; Som nybegynder, så prøv først at efterligne din instruktører bevægelser og ignorere instruktioner for at få koordineringen og bevæger sig til højre. ; Kontroller, at du holder drikke masser af vand gennem dagen, for at undgå dehydrering. ; Hvis du kan lide at danse, så se for klasser, der er en blanding af aerobe og en dans form, som f.eks aerobic og hip hop dans. ; Det var nogle helt basale aerobe dansetrin og tips, der hjælper dig i gang med aerobic. Så kan lide at danse og arbejder på samme tid med aerobic dans øvelser!

Nautisk stjerne Betydning
Hvordan man kan blæse røg Ringe
Sådan ændres Viskerblade
Wedding Floating Candle centerpieces
Skin Care Rutinemæssig
Mineralsk Olie til hud
Funny Life Quotes
Funny Quotes About Mænd
Tør Rot Reparation
Rehearsal Dinner Etiquette
Hvornår skal man Erstat Brake Pads