60 års fødselsdag Idéer

Alles favorit dag i hele året er deres fødselsdag. A 60 års fødselsdag er endnu mere specielt, da det betragtes som en milepæl i livet. Disse lejligheder findes et stort grund til invitere alle dine familiemedlemmer, venner og have en stor funktion for ‘fødselsdag dreng / pige’. Lige siden du var børn, det er altid dine forældre, der fejrer alle dine fødselsdage med stor entusiasme. Din mor brugte at bage lækre kager og far, der anvendes for at få dig dine foretrukne legetøj. Ville det ikke dejligt, hvis du kan planlægge en uforglemmelig 60-års fødselsdag for dem? Faktisk, hvis du har brug for hjælp i planlægningen af ​​et fødselsdag for ether jeres mor eller far, så læs videre for nogle 60-års fødselsdag ideer. Mere om fødselsdagsfest ideer.
60:e Fødselsdagsfest Idéer
A 60-års fødselsdag ikke kræver en fest. Så tag en del af følgende tips til fylder 60 år ideer til vise, hvordan specielle jeres mor eller far er. Mere om 60 års fødselsdag fest ideer.
60 års fødselsdag Idéer til mor
Din mor den mest specielle person i dit liv. Fra den tid, du er født, tager hun sig af dig og kender hver en del af dig. Hvis du ikke har fået en chance for at sige, at Big Fat tak til hende, for nogle grunde, gør det ved at vise hende, hvor vigtigt hun er. Planlæg en stor 60-års fødselsdag at gøre hende føle sig specielle og elsket. Mere om fest ideer. ; Going retro er er en af ​​de varmeste 60-års fødselsdag ideer til din mor. Saml alle hendes barndom til ungdommen billeder og forberede et diasshow for at tage hende tilbage til hendes gamle dage, hun ofte savner. ; Sneak hendes gamle og nye adresse bog fra hendes pung og finde alle sine gamle kontakter. Hvis du kan finde noget af hende meget gamle skolekammerater som hun har mistet kontakten med og ville elske at se hende igen, kalder dem op og invitere dem til den store fest. ; Dekorer hele huset eller haven med hende yndlings blomster eller dekorationer og gøre det ser imponerende. Hænge en glad fødselsdag damper ret i midten af ​​det sted. ; Bag hende en smuk kage i hendes yndlings smag, til gengæld for alle de lækker og velsmagende frostklare kager hun bagte for dig hver eneste fødselsdag jeres. ; Saml en række af sine yndlings retro og klassisk musik sange, hun plejede at kunne lide i sine unge dage, og spille det i partiet. Du kan endda synge for hende, en af ​​sin alle tiders favoritter, og gøre hende synge (leje en karaoke-maskine for at minde hende om teksterne). , At sætte fut stemningen i partiet, planlægge nogle sjove spil som Bingo og andre interessante partyspil. ; Cook nogle part mad og få nogle drinks til alle dine gæster. Få dem danse til nogle retro hits af deres tid. ; Lad din mor og gæsterne har en sjov tid, og derefter ved udgangen give hende din nuværende for at vise hende, er hun virkelig værdsat. Du kan endda lukke aftenen af ​​med at sige et par ord om din mor eller lade hende deler hendes tanker. ; Fars 60 års fødselsdag Idéer
Fædre er lige så elskelig og vigtige. De stiller op til den ekstra ni måneder din mor bærer dig, ved at elske dig hele livet. Din far kan være den eneste person, der ved, hvad du ønsker, selvom du ikke siger et ord om det til nogen. Han vil ikke kun er din søjle, men også din pude at græde ud ved. På din fars 60 års fødselsdag, giver ham den bedste gave anerkendelse han vil altid værne om. Her er nogle store overraskelse 60-års fødselsdag ideer til din far. Mere om surprisepartyet planlægning. ; Du kan samle dine fars barndom og ungdom billeder også. Men i stedet for at gøre et diasshow, udskrive dem og hænge dem alle rundt partiet spillested med strygere og dekorationer. ; Bake ham en enorm amerikansk fodbold eller baseball formede kage (dog hans foretrukne) og lette det med 60 lys. ; Inviter alle hans high school og college venner sammen med hele din familie og gør en skål for hans liv og ham. ; Hvis du ønsker kan du foretage en dokumentarfilm om alle hans resultater i livet, og gøre ham stolt og godt om sig selv. ; Giv ham en stor gave, og lad hans venner deler nogle oplevelser og erindringer om ham og deres gode gamle dage. ; Med disse 60 års fødselsdag idéer, er jeg sikker på din mor og far vil have en stor 60-års fødselsdag, så tænde lyset, når de kommer ind og råbe, Surprise!

Engelsk Ivy Plant
Hvordan man Texture Walls
Hvordan man rent Batteri Terminals
Myg Bites
Romantisk Valentinsdag Ideer
Gør Baby Shower Invitationer
Billige romantiske ideer
Dato samtaleemner
Forår Party Idéer
Sjove ting at gøre, når du keder dig
Modeling Poses