1900 Fashion

Den periode, der tilhører 1900′erne var kendt som Edwardian æra, og dette var en vigtig periode i form af mode. Med den industrielle revolution, blev masseproduktionen af ​​tøj muligt, således, at øge bevidstheden om de nyeste modetrends, blandt mænd og kvinder. Hvad mere er, mennesker af næsten alle klasser levet op til dem, selvom der var forskellige krav til formelle og uformelle slid, formiddag slid, eftermiddags slid, te-tid slid, sportstøj og festtøj, især i tilfælde af kvinder. Ser man på i 1900-tallet mode, vil give os en detaljeret forklaring af mode tendenser i denne epoke.
1900 modetøj til kvinder
Begyndelsen af ​​1900′erne modetrends for kvinder var præget af timeglasset silhuet, hvor talje blev indgået kontrakt med brugen af ​​et korset, og hofter og buste blev til at se fyldigere. On observere profilere udseende, ville man bemærke det berømte “S-kurve« silhuet, udviklingen i de dage. Kofter og kjoler var opblæste høj collared halsudskæringer var fremherskende, og taljen blev indsnævret yderligere med et bælte. Kvinder bar usædvanligt lange skørter og kjoler, hvoraf flere havde endda en toget.
Kjoler var for det meste skræddersyet, blot for at opnå den “perfekt pasform. Jo mere trendy kvinder sikres de fulgte alle de tendenser, og havde den nyeste mode. Kjoler blev styrket med perler, blonder og netto. Skørter var lavet af blødt, flydende, stoffer som satin og fløjl. ; Uformel Bær: Om sommeren gik kvinderne bomuld, vaskbart kjoler som blev forstærket af snørebånd og broderi, samt biser. Under rejser eller udendørs aktiviteter, som uformelle slid, eller kvinder bar tøj der ligner dem af mænd, dvs en kjole, ledsaget af en skjorte med høj krave. ; Festtøj: Som festtøj, bar kvinder tweed or uldne dragter, der omfattede en ankel længde nederdel med en matchende jakke. I 1900-tallet modetrends forlangte, at disse bæres med stil, pyntet med en hat og mest fantasifulde pelse. ; Hatte: Ingen outfit i 1900-tallet var komplet uden en hat. Hatte, at kvinder gik i de dage var store og brede, forskønnet med fjer, blomster, frugter og bånd. Nogle var endda dekoreret med udstoppede fugle. Hairstyles var altid høj, slidt i en bolle. , Dog mod slutningen af ​​årtiet, var kurvede ud, og dens plads blev taget af den lige look. Den fulde Busten var indsnævret, som var hofterne. Tøj nu lavet så den passer til originale kropsform. Den berømte timeglas silhuet, var nu forvandlet til en, der var lige, som udstrålede elegance og ynde, og var en tendens, der fortsatte i flere følgende årtier. Den høje taljemål fortsat være dagens orden. Hatte, fortsatte også med at pynte den samlede outfit.
1900 Fashion til mænd
Forskellige slid for forskellige tidspunkter af dagen var også en normen i 1900′erne mode til mænd, der inkluderede morgen frakker, lounge dragter og andre formelle slid. ; Uformel Bær: Under vintre, blev knælange frakker den dominerende stil. Under en rejse eller anden udendørs aktiviteter, bar mænd tunge tweed jakker, plisseret foran og bag, holdt sammen med en matchende bælte. En populær uformelle trøje var stribet skjorte. Herreskjorter var præget af høje og stive kraver. Slips var også en del af uformelt slid. Smal bånd med »four-in-hand knude” var en del af den uformelle påklædning for mænd i 1900-tallet. Bukser blev monteret på manchetter, og blev kort i længde. ; Festtøj: Som festtøj, bar mænd lounge frakker og sociale sammenkomster og middage, middag jakker var normen, matchet med en hvid skjorte. En formel outfit var ufuldstændig uden slips. Festtøj var kendetegnet ved den hvide butterfly. Dagtimerne festtøj indgår en morgen frakke ledsaget af en høj-knappet, enkelt breasted vest. Ascot bånd blev slidt med skjorter som en del af en formel dage slid. ; Hatte: Hatte var mere populær som en del af påklædning for overklassen mænd. Høj hat var almindelig blandt andre stilarter såsom Homburg hatte, der havde en bule i kronen. Hat stilarter i 1900-tallet også omfattede bowler hatte, som havde en rund krone, og blev lavet af blødt filt. I løbet af sommeren, bar mænd halm skipper hatte, der var flad, og prydet med en bånd omkring kronen. ; Find mere information om forskellige mode stilarter i retro mode.
Det var alt om 1900′erne mode for mænd og kvinder. Folk over hele verden har altid været bevidste om mode tendenser, selv i historisk tid. At tænke det er en nyere trend, er en misforståelse. Mode har altid domineret livsstil personer, der tilhører alle klasser, og vil fortsat gøre det.

Hvordan man kan skære Hår with Clippers
Kraveben Piercing
Cuticle Care
Bryllup Reception Idéer
50 års fødselsdag Invitationer
Farvel Party Idéer
Havestue rhus
Sådan at tale med kvinder
Køleskabet ikke Køling
Maleri Ideer til en planteskole
Bremse Rotorer erstatning