Øjenbryn Shaping

Perfekt form øjenbrynene kan øge skønhed af øjnene i vid udstrækning. Men hvad er denne perfekte form? Sikkert, kan der ikke være en perfekt øjenbryn form, som gælder for alle. Formen på den øjenbryn, der ser god på en persons ansigt kan ikke passe den anden. Dette er, hvor Øjenbryn forme teknikker kommer i. Hvis du for vil give din Øjnene og ansigt, en ny følelse og udseende, forme øjenbryn i en kreativ måde. Her nogle øjenbryn forme tips, som du kan bruge mens du gør det.
Øjenbryn Shaping Tips
Den første ting, du bør gøre, når øjenbryn udformningen hjemme, er at afgøre, hvilken form vil passe dig bedst. Du kan gøre dette ved at tegne forskellige øjenbryn figurer med et øje blyant over dine øjenbryn. Her er nogle øjenbryn figurer, som du kan udnytte.
Buet: Buet øjenbryn form normalt passer de mennesker, der har kantet funktioner. Denne form er næsten identisk med en halv cirkel. Den opadgående hældning fra den indre øjenkrog og den nedadgående hældning i slutningen af ​​øjenbrynene bør være det samme, når der gives dine øjenbryn en buet form.
Kantede: Arch formet bryn kulør ansigter, der er runde i form. In denne form en slags en vinkel dannes i yderkanten af ​​bryn, efterfulgt af en stejl nedadgående hældning.
Buet: Hvælvet øjenbryn passer til alle typer af ansigter. De meget lig den kantede formede øjenbryn, den eneste forskel er den nedadgående hældning, dannet i slutningen af ​​øjenbryn er ikke så stejl som i kantede form.
Flad: Denne øjenbryn form passer mennesker, som har lange eller tynde ansigter. It passer også folk, der har vidt afstand øjnene. The flade formede øjenbryn, er næsten uden kurve. De er rolige ligner en lige linje, og somme tider en let bue, før den nedadgående hældning.
Så disse er de forskellige figurer, du kan tegne med øjenbryn blyant, på din naturlige bryn. Når du har besluttet figur, du vil kan du følge den nedennævnte proceduren for Øjenbryn forme.
Øjenbryn Shaping Procedure
Trin 1: Hvis du er en kvinde, kan du starte med trin 2 ligeløbs. For mandlige øjenbryn forme, er det første skridt øjenbryn trimning. Mænd kan bruge ett overskæg trimmer herfor. Blot kam dine øjenbryn up, og trim overskydende hår. Derefter kam øjenbrynene ned og trim igen. Du kan også bruge sakse til gøre det samme.
Trin 2, Tegn den ønskede øjenbryn form, igen med et øjenbryn blyant. For at få den perfekte figur, altid begynde at tegne øjenbrynene form fra punktet, der er i direkte tilpasning til midten af ​​dit næsebor. Desuden bør de Øjenbryn figur, du har givet ikke blive for forskellig fra den naturlige form af dit øjenbryn.
Step 3; Take et forstørrelsesglas og holde det på en of the øjenbryn. Nu bruger ett pincet, træk ud alle de ekstra håret som falder enten over eller under kunstige øjenbrynet streg, du har oprettet.
Trin 4; Gentag samme proceduren på anden øjenbrynet. Senere, vaskes kunstigt skabte øjenbryn linje med et ansigt vask. Og bratsch! Du har fået den figur, du ønskede.
Læs mere på:; Hvordan at plukke øjenbryn, hvordan man Wax øjenbryn; Øjenbryn Threading; Disse er et par tips om Øjenbryn forme. Udover disse er der én ting mere, at du skal holde for øje, mens øjenbryn udformning. Må ikke nogensinde i Pluk, og så vidt muligt, holde til din naturlige form, for at få de perfekte øjenbryn.

Hvide Bird of Paradise
Club dansetrin
Maleri Tips og tricks
Forår Wedding Invitationer
Populære Interior Paint Colors
Sølv smykker Cleaner
Dating en gift mand
Køleskabet ikke Køling
Hvad farver gør Brown
Tips til bedre søvn
Floor Tile Fjernelse