Øjenbryn piercing

Piercing, det være sig øre piercing eller maven knappen piercing eller endda den mest almindelige Øjenbryn piercing, er de blevet en raseri blandt de unge. Dette er især tilfældet med unge, der ønsker at skille sig ud i mængden eller bare ønsker at gøre noget jazzet og hippie-agtigt. De mest almindelige blandt body piercings, eller være specifik ansigtet piercinger efter øre piercing er Øjenbryn piercing. Det er en slags piercing, der er gjort gennem øjenbrynet, generelt lodret. These piercinger kan ske hvor som helst langs øjenbrynet, lige fra direkte over øjet til kanten af ​​øjenbrynet. Hvis dette har fået dig til at vide mere om Øjenbryn piercing, der kommer op er nogle mere på Øjenbryn piercing.
Øjenbryn Piercing processen; Det er at foretrække, hvis du gennembore øjenbrynet med en nål, til at starte. Ikke desto mindre piercing processen går noget som dette. En kanyle er steriliseret først af sprit. Nålen er afholdt med ren gummihandsker og derefter nålen får lov at tørre. Så det område, hvor piercing der skal ske tørres ved hjælp af sprit og enhver omstrejfende hår, som kan være der skal være fjernet eller trukket tilbage. Efterfulgt af dette, er huden flyttet og manøvrerede med fingrene på en måde, at nålen kan skubbes direkte gennem huden på den anden side. Når personen er klar nålen er fast og hurtigt skubbet ned på den anden side. Når det er gjort, er kanylen fjernes, og smykker er skubbet ind i nye gjort piercing. Området omkring piercing er så endelig rengøres med vand og sæbe.
Øjenbryn Piercing Care, Den gode nyhed er, at denne type piercing ikke er let irriteret, og så dette er en af ​​de sikreste piercinger så vidt ansigtet piercinger er berørt. Halvdelen af ​​problemet er løst der. Den dårlige nyhed er, at det gør ondt en smule, mens du får dine øjenbryn gennemboret. Men det er ikke vigtigt, det væsentlige er efterbehandling. Det er de ting du skal huske så vidt angår disses Øjenbryn piercing pleje:; Typisk Øjenbryn piercing helbredende tid er mellem 6 til 8 uger. , Den første og fremmest ting, mens der tager sig af en piercing, er at rense piercing hverdagen. ; Forbered lidt salt vand ved at opløse salt i varmt vand. Sættetid some bomuld i vandet og anvende det til piercing at opløse skorper, hvis nogen. ; Sørg for at dine hænder rengøres med en antibakteriel sæbe, før du rører ved piercing. ; Undgå at bruge noget der brintoverilte eller alkohol eller endda betadine til din piercing. ; Inden piercing heler helt, ikke bære make op i nærheden eller på piercing. ; Brug en blød tandbørste til at slippe af med nogen “crusting hvis du har en vægtstang. ; Mens piercing er ny, skal du undgå svømning eller vrid eller håndtering af piercing for at undgå irritation. , Gør det til et punkt til at sove på den modsatte side af piercing. Dette ville ikke føre til blokering af ringen og en invitation til Øjenbryn piercing infektion. Vide mere om Øjenbryn piercing risici. ; Hvis du tror du har fanget et øjenbryn piercing infektion, komme i kontakt med piercing studie. De vil fortælle dig, hvad du skal gøre. ; Hold efterbehandlingen adfærd på indtil piercing heler helt. ; Fake Øjenbryn Piercing; Hvis du ikke er spillet for at få en ordentlig Øjenbryn piercing efter at have læst dette, kan du gå til fake Øjenbryn piercing. Det vil gøre dig til at se equally hep og unikke. Fangsten er imidlertid, at den person, bør ikke komme tæt nok til at se, hvad det præcis er. Dette er fordi det er kun 2 stykker af plastic, stak til begge sider af din pande højderyg. Små stykker dobbeltklæbende tape anvendes til dette formål. Gå efter det, hvis du ikke er rigtig tilfredse med tanken om en nål går gennem din hud! Læs mere på falske læbe piercinger.
Øjenbryn Piercing omkostninger; Afhængig af Øjenbryn piercing smykker, omdømme af studiet og nogle gange endda efter piercing happenings, kan Øjenbryn piercing omkostningerne variere. Men på en gennemsnitlig prisen for Øjenbryn piercing er omkring US $ 35 til $ 45. Dette er bare for piercing. Et ekstra beløb, kan omkring 35 dollar blive opkrævet pr den slags smykker du ønsker at bære. Så for at opsummere det, Øjenbryn piercing koster omkring US $ 60 eller mere. Nogle piercinger kan endda gå over 100 USD.
Alt i alt Øjenbryn piercing er en god måde at fastsætte en fashion statement, men du skal passe godt på det så godt, ellers hele formålet med Øjenbryn piercing vil blive besejret. Kun hvis du er helt sikker på, at gå efter det, ellers tager dig tid til at tænke over det.

Facial Hair Styles
Sådan til Design Shoes
Cuticle Care
Maleri Ideer til en planteskole
Sådan ansøger Mascara
Maling Farver efter biler
Dekorative Kurve
Spiselige Massage Oil
Billige Centerpiece Idéer
Omkostninger til at bygge en garage
Træ Podning