Øjenbryn Dye

Kvinder er altid travlt på udkig efter noget, der forbedrer deres udseende. Udover at lægge øjenmakeup, er et øjenbryn farve betød for at ændre øjenbrynet farven til den ønskede skygge. De fleste kvinder foretrækker farvning øjenbrynene til at supplere farve hår, mens nogle finder det bare for at flagre et nyt look. Uanset er det målet bag ved hjælp af øjenbryn farve, er det ekstremt vigtigt at vælge et sikkert produkt og anvende det som pr anvisningerne i produktbladet.
Sådan ansøger Øjenbryn Dye derhjemme?
Mens anvendelse øjenbryn farvestof, prøv at gøre det ser professionelt. Ellers kan det ødelægge dit look frem for en stil erklæring ud af det. Baseret på, om øjenbrynet farve (efter farvning) vedvarer i en længere periode eller ej, er der grundlæggende to typer – permanent øjenbryn farvestof og Øjenbryn tone farve. Den tidligere, men langvarig, kan forårsage hudirritation hos mennesker, der har meget følsom hud. Således øjenbryn farve farvestof er et bedre alternativ, lysere øjenbryn farve. Du kan henvise til de tips, der er nævnt nedenfor, som vil hjælpe dig vælge og anvende øjenbryn farve:
Kvalitet Eyebrow Dye Kit: På tidspunktet for udvælgelsen øjenbryn farve kit, sørg for at tjekke kvaliteten af ​​det pågældende mærke. En god Øjenbryn farvestofbaserede er let at blande og anvende, uden overskydende dryp. Under alle omstændigheder bør farvestof ikke pletten huden. Sidst men ikke mindst bør en kvalitet øjenbryn farvestof være langvarig.
Indkøb Eyebrow Dye Kit: Når du beslutter dig for det mærke, det næste skridt er at vælge den farve, der passer dit hår skygge og endnu vigtigere, din hud tone. I tilfælde af at du har mørkebrunt hår, den ideelle Øjenbryn farvestof farve er medium brun. Ligeledes, det trick er at vælge en øjenbryn farvestof farve, som er en skygge mørkere eller lysere end hårfarve.
Forberedelse til Farvning øjenbryn: Andre end øjenbryn farvestof kit, skal du vatrondeller, engangsbleer tryllestav, farvestof udvikler og farvestof pletfjerner til farvning bryn. Først skal du fjerne makeup (hvis nogen) og vask dit ansigt med en mild sæbe. Håndklæde tørre ansigt og bære en pandebånd for at undgå hår tråde i at komme til ansigtet.
Blanding Dye og anvendelse: Bland hårfarve og udvikleren som pr de nævnte retninger (sandsynligvis i 12:59-format) og gøre en konsekvent tyk pasta. Brug staven, satte farvestof indsætte hele øjenbrynene, og sørg for, at du dækker håret rødder så godt. Tjek tid og holde farvestoffet kun for den fastsatte minutter.
Aftørring øjenbryn Dye: Efter 3 minutter, eller som pr den fastsatte frist for produktet, tørre øjenbryn farve omhyggeligt med en vatrondel. Du kan mærke, om Bryn har hentet den farve eller ej. Hvis ikke, genanvende farvestof og vente i yderligere 3 minutter. Forsigtigt, tørres øjenbrynet nuance farve med en tør vatrondel.
Clean øjenbryn Dye: For at standse yderligere farvning, kan du let dyppe en vatrondel i farvestoffer pletfjerner og køre over øjenbrynene. Vask dit ansigt og sikre, at øjenbrynet farvestoffet ikke komme ind i øjnene. Giv din farvede øjenbryn prikken over i’et ved at udforme dem. Du kan læse mere om Øjenbryn udformningen tips.
Ved enhver chance, skal du ikke bruge til farvning af hår i øjenbrynene, da kemikalierne kan komme ind i øjnene og forårsage uforudsigelige komplikationer. Hvis du bruger øjenbrynet farvestof for første gang og har en lille hældning mod hår farve, er det bedre at få dine øjenbryn er farvet i en skønhedssalon. Når du forstår de skridt efterfulgt af professionelle, kan du overveje farvning bryn sikkert på egen hånd.

Allium Løg
Typer af Bamboo
Blegning Hår med hydrogenperoxid
Badeværelse Remodeling Omkostninger
Vitamin E Olie Bruger
Hvordan kan man se dine forældre du er gravid
Gave Ideer til Lærere fra studerende
Fuld størrelse Madras Dimensioner
Master Bedroom Idéer
Hjemmelavet Lip Balm
Voksning Tips